Tippelhet, ki kap még hatalmas prémiumot Karácsonytól

2023. október 05. 09:18

A főpolgármester bizalmi embere is prémiumban részesülhet.

2023. október 05. 09:18

Budapest súlyos pénzhiánnyal küzd a főpolgármester szerint, ennek dacára Karácsony Gergely megfelelőnek látta az időt arra, hogy jelentős jutalmakat osszon szét az emberei között – írta meg csütörtöki cikkében a Magyar Nemzet.

A főpolgármester emberének is jut

A lap értesülése szerint a főpolgármester július közepén dönthetett úgy, hogy a BKK és a BKV vezetése mellett a közműcég vezető Mártha Imre is prémiumban részesüljön. A döntés kapcsán külön érdekesség, hogy a Mártha által vezetett cég dolgozói tavaly sztrájkba léptek az alacsony bérek miatt.

Ezt is ajánljuk a témában

A főpolgármester eddig egyedül a BKK és a BKV esetében kommentálta a felsővezetői prémiumok ügyét. Közösségi oldalán arról írt, hogy a döntés azért megalapozott, mert szolgáltatók teljesítették a szükséges vállalásaikat.

Mutatjuk Karácsony Gergely magyarázatát:

Fotó: Képkocka, Karácsony Gergely Facebook-oldala

***

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sceptical
2023. október 05. 09:28
Kevés példát láttam a versenyszférában, hogy prémiumot osszanak, ott ahol csődben van a vállalat ... Jó látni, hogy a BKV/BKK ilyen jól áll anyagilag és nem függ a budapesti városvezetéstől!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!