A skandináv és a Benelux államok általános helyzete a régi időszámítás szerinti 2034, az új időszámítás szerinti 1984-es évben

2023. december 04. 21:05

Korlátlan, mindenki számára elérhető, életkorhoz, engedélyhez és vizsgálatokhoz nem kötött eutanázia.

2023. december 04. 21:05
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Kanada, Új Zéland, Ausztrália, Svájc, Németország, Spanyolország, a skandináv és a Benelux államok általános helyzete a régi időszámítás szerinti 2034, az új időszámítás szerinti 1984-es évben:
- Korlátlan, mindenki számára elérhető, életkorhoz, engedélyhez és vizsgálatokhoz nem kötött eutanázia. Beszámíthatatlanok számára rokonsági  (hozzátartozók hiányában lakossági) bejelentés nyomán történő foganatosítás.
- Az abortuszok számának államilag előirányzott növelése, a mesterséges vetélések utáni anyagi juttatás bevezetése. A magzat gyógyszeripari és élelmiszeripari felhasználása.
- A csecsemő abortálásának engedélyezése 1 éves korig.
- A könnyűdrogfogyasztás korlátlan, mindenki számára elérhetővé tétele korhatár nélkül. Bizonyos keménydrogok liberalizálása, egyes országokban a kábítószerfogyasztás iskolai tantárgy.
- Általános dohányzástilalom, dohányáruk birtoklásáért vagy ábrázolásáért szabálysértési eljárás.
- A húsevés radikális visszaszorítása és az állattenyésztés betiltása. Óvodákban és iskolákban rovarokból nyert fehérjealapú tápszer általános és kötelező bevezetése a gyermekétkeztetés keretében.
- A gyermeknevelés szigorú állami szabályozása, a szülői jogok minimálisra csökkentése. 
- A 7 éves kort betöltő gyermekek munkához való jogának törvénybe iktatása.
- A heteroszexuális párkapcsolat részleteit szabályozó kötelező házassági szerződés bevezetése, és rendszeres hivatali ellenőrzése.
- Kötelező és folyamatos LMBTQ oktatás és nevelés óvodától egyetemig.
- Általános woke-cenzúra oktatásban, tudományban, művészetben, szórakoztatóiparban, közgyűjteményekben, online felületeken és köztéren. Lakossági bejelentések nyomán a privátszférában elhangzott nem megfelelő szóhasználat és viselkedés esetén is vizsgálat, illetve eljárás indulhat.
- A keresztény vallás és a Biblia betiltása.
- Az erőszakmentesség elvének kiterjesztése a nyelvhasználatra, erőszakra utaló kifejezések jogi szankcionálása. A büntetőjogi nyelvezet és a közintézmények elnevezéseinek az elfogadás szellemében történő megváltoztatása.
- A természetes fogantatáson alapuló gyermekvállalás társadalmi nemhez és bőrszínhez kötött progresszív megadóztatása.
- A patriarchális, szexista és rasszista múlt tárgyi és írásos emlékeinek begyűjtése és megsemmisítése.
- A fizikai munkások kötelező és rendszeres antiszexista érzékenyítése állami költségen, heti továbbképzések keretében.
- Az állami hivatalok multinacionális cégek menedzsmentje alá rendelésének törvénybe iktatása.
- A szellemi szakmák megszűnése. Az oktatást, az újságírást, az irodalmat, filmet, képzőművészetet a mesterséges intelligencia műveli, illetve gyártja.
(Amerikai Egyesült Államok: polgárháború, a konzervatív államok föderációja.
Franciaország: polgárháború.
Olaszország: polgárháború.
Portugália: elnéptelenedett határvidék.
Görögország: csatlakozás a kelet-európai szövetségi rendszerhez.)”

Nyitókép: 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. december 10. 20:17
Kelet-Európai-Unio
Tara Verde
2023. december 05. 15:10
Sajnos FAM ezt nagyon jól látja. Csak azt nem vágom, akkor miért szidja folyamatosan teli pofával a kormányt, ami pont ezeket a folyamatokat próbálja gátolni, csírájában elfojtani.
Pneumaticus
2023. december 05. 05:54
Pintos. De akkor Ő miért a nihilistákkal van???
Akitlosz
2023. december 04. 22:03
A régi időszámítás az AB VRBE CONDITA Ez alapján jelenleg MMDCCXXLVI-ot írunk. A keresztények azt sem tudják, hogy mikor született a Jézusuk, de attól az ismeretlen időponttól számolják az éveket, csak azért, hogy szétcsesszék a római azaz az európai civilizációt. Szerencsére ezt a hónapokkal nem sikerült megtenniük. Természetesen a 13 hónapos naptár sokkal jobb és pontosabb lenne, de azt is annak bevezetését is a vallási fanatikusok ellenzik. A 13. hónap természetesen február és március között van és mercedonius a neve. 1 hónap = 4 hét = 28 nap. 13 X 28 = 364 nap. Azután jön a Szilveszter, hivatalosan a Világnap = World day. Egyszerű, ezért nagyszerű. Rengeteg pénzt spórolna és sokkal könnyebbé tenné az életet. Mindig minden hónap elseje vasárnap, mindig minden 28-a szombat. A szökőnap június 28-a és július elseje között van. Hasonlóan a Szilveszterhez hétköznapi neve nincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!