Megjött a hír: ezek a budapesti piacok lesznek nyitva karácsonyig

2023. december 19. 06:57

Speciális kínálattal és a nyitvatartással készülnek a piacok az ünnepekre.

2023. december 19. 06:57
null

A budapesti piacok ünnepi kínálattal készülnek, és ezen felül december 18. és 24. között minden nap nyitva tartanak – írta meg a Pénzcentrum.

December 24-én általában 12-13 óráig lehet majd vásárolni rajtuk. 

A Budapest Vásárcsarnok Kft. közleményében kiemelte, hogy a Nagycsarnokban, a Rákóczi téren, a Batthyány téren, a Fehérvári úton, a Bosnyák téren, a Kórház utcában, a Tétényi úti Üzletközpont piacán és üzleteiben nemcsak a mindennapi étkezéshez szükséges alapanyagok, hanem a karácsonyi menük összetevői is megtalálhatóak lesznek. 

Ezek közé tartozik például a pulyka egészben, pulykamell, pecsenye, kacsa comb, különböző halak (ponty, harcsa, keszeg), valamint sütéshez szükséges mák és dió is. 

Emellett öt különböző helyszínen fenyővásárt is szerveznek. Ezenkívül a vásárcsarnokokban rendkívül gazdag a karácsonyi ételkínálat is: szinte mindenhol elérhetőek az ünnepi alkalmakra készült ételek, legyen szó halászléről, sült kacsa combokról, rántott halról, vagy akár a szaloncukor hatalmas választékáról.

***

Nyitókép: Getty images

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!