Nagy Ervin újból nekiment Orbánnak, nem tanult Árpa Attila jobbegyeneséből

2023. december 04. 14:43

Ha valaki elolvassa ezt a beszélgetést, az jön le neki, hogy Nagy Ervin egy igazi hős.

2023. december 04. 14:43
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Nagy Ervin baloldali színésszel készített interjút az RTL.hu. A megmondóembert a csatorna Sztárbox című műsorában Árpa Attila a ringben kiütötte, azóta nem nagyon szólalt meg. Most azonban újult erővel támadt a miniszterelnökre. Az alákérdezős beszélgetésben érintették a színész korábbi siralmát,  hogy még 2022-ben a  Szia, Életem! című film főszerepét szerinte azért nem ő kapta meg, »mert kinyitotta a száját«. Ezt korábban Geszti Péter műsorában is felhozta, ahol ezt meg is beszélték a műsorvezetővel, hiszen ő volt a film producere. Illetve szóba került a Katona József Színház is.

De valami »véletlen« folytán nem a mostani botránya, hanem egy korábbi előadás kapcsán, ahol Nagy Ervin szerint politikai támadás érte a színházat. Rákay Philippel való csörtéje is megjelent az interjúban, ahol Nagy ismét nekiment a miniszterelnöknek:

»Vannak, akik úgy érzik, mindent megengedhetnek maguknak, mert Orbán Viktor engedélyét tudhatják a zsebükben, és becsmérelhetik például a tanárokat. Nekem kutya kötelességem ilyenkor visszaszólni, hogy ne már. (…) Ha leütnek, felállok, és nem hallgatok. Biztos sokan azt hiszik, hogy a Balatont bámulom könnyes szemmel, mert Árpa Attila a Sztárboxban szájba vert, de csalódást kell okoznom, nem így van. Nem fogom befogni a számat.«

Ha valaki elolvassa ezt a beszélgetést, az jön le neki, hogy Nagy Ervin egy igazi hős. Legalábbis annak állítja be magát, hogy ő az igazság őrzője.

De ha ő a társadalom lelkiismerete, a visszaélések ellen fellépő hazai Superman, akkor vajon miért nem szólalt meg az a bizonyos lelkiismeret az interjúban egyébként emlegetett Katona József Színház hatalmas botránya kapcsán?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. december 05. 17:29
A senkiből csak senki lehet! A valakik már nem élnek!
elégia
2023. december 05. 13:58
Nem kell befogni a száját, nyugodtan mondjon bármit. Beszéljen akár /mint eig/ hülyeségeket is teljes nyugalommal. De ha meveszik, belőle akkor sem lesz egy Bessenyei. Inkább Sass józsef szőrös arcú változata.
Szuperszig
2023. december 04. 22:08
Tehát, ha jól értem, akkor nem azért nem kap főszerepet, mert egy szar színész, hanem mert Orbán. Tiszta sor.
Fed74
2023. december 04. 19:08
Mivan cigány barma? Csicska csépányi! Látszik rajtad, tesók vagytok a gazdival!!!!!!!! Azt hiszed menő vagy Csita?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!