Zseniálisan ötvözték a Red Hot Chili Pepperst és Cseh Tamás Budapestjét (VIDEÓ)

2023. december 30. 10:52

Ha csak egy videó lesz ma, amit megnéz, ez legyen az.

2023. december 30. 10:52

Zseniális videó jelent meg a YouTubeon. A Budapestication című mash-upban a Californication ikonikus slágerét és Cseh Tamás klasszikusát, a Budapestet ötvözte a Pentium 040 nevű felhasználó.

Az eredmény itt tekinthető meg:

Kapcsolódó vélemény

undefined

Névai Gábor

Mandiner

Idézőjel

Mi belenőttünk Cseh Tamásba. Bereményivel együtt megérezte és pontosan elmesélte elmúlt évtizedeinket. Része lett a magyar kultúrának.

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2023. december 30. 21:17
Ha szubrutin adagolja az első nyalást vagy seggbe rúgást a kommentekre, az semmilyen összefüggésben nincs a politikai szimpátiával az ördöggel. Így kereszteztem Orbánt a Rolling Stonesszal.
Bell & Sebastian
2023. december 30. 20:16
Azé' ennyire nem kellene crossovernek lenni. Igazság szerint semennyire.
Finale
2023. december 30. 17:52
Nekem tetszik : )
ProletarFC
2023. december 30. 15:43
A Youtube nagyszerűen letörölte az egyik legjobb Cseh Tamás felvételt eredeti, József Attiláról írott daláról van szó. Úgy az a hang és videoanyag nem is kerül már föl szerintem. Lett helyette valami, de az a fixen lemezborítós hangfelvételek meg videóklipnek felvételnek nem nevezhetőek. Annyi élményt ad mint egy mp3, de még az is többet ad, mert én az AVS DVD playert audiovizualizációs része egész jó. https://tartarossz.blogspot.com/p/blog-page_24.html Az én youtube zenei gyűjteményem mindig elérhető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!