Botrány: a DK-s Rónai Sándor lehülyézte az M1 riporterét (videó)

2024. február 22. 21:22

A politikus azt hitte megúszhatja a történteket, de a Magyar Nemzet kamerája mindent rögzített.

2024. február 22. 21:22

Fél órán belül két botrányt is okozott a DK-s Rónai Sándor – írta a Magyar Nemzet. A portál beszámolt róla, hogy a politikus elsőként burkoltan pedofíliával vádolta meg az M1 riporterét, Császár Attilát. Arról faggatta az újságírót, hogy szokott-e gyerekek nadrágjában turkálni.

A riporter azonnal kikérte magának és azt követelte, hogy a politikus vonja vissza szavait.

Ezt Rónai azonban nem tette meg többszöri felszólítás ellenére sem.

Alig félórával később pedig újra provokálni kezdte az újságírót. A DK-s politikus csak azzal nem számolt, hogy a Magyar Nemzet kamerája felvette a történteket. A felvételen hallható, amint Rónai egymás után többször is azt kérdezi Császár Attilától, 

„Hülye vagy?”

Mivel a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője úgy gondolhatta, hogy senki nem rögzítette a felvételt, magyarázkodásba kezdett, és megpróbálta letagadni a letagadhatatlant – írta a Magyar Nemzet.

Ezt is ajánljuk a témában

Másodfokon is elítélték a DK-s Varju Lászlót

A képviselőt testi sértésben is bűnösnek mondta ki a Fővárosi Ítélőtábla, a garázdaság és választás rendje elleni bűntett mellett. A tárgyalás első részén az ügyészeket és bírókat megfenyegető Gyurcsány Ferenc is részt vett, de az ítéletet már nem várta meg. A döntés részben jogerős.

***

Nyitókép: MTI Koszticsák Szilárd 

Összesen 275 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 07. 16:38
A császár attila egy hulladék…🤮
rugovics tibusz
2024. február 24. 12:08
Ez még ötödik osztályosok között is a leghülyébbek színvonala, de a bolsiknál egy ilyen alak lehet EP-képviselő.
Jose
2024. február 24. 06:02
Emlékszem, amikor (nem is tudom, 10 évvel ezelőtt) megláttam ezt a fazont, egyből úgy éreztem, hogy ez egy faszkalap. Van ilyen. Nem tévedtem, tényleg az. A végén még azt mondja (nagyon magabiztosan), hogy: Őrizze meg a méltóságát! Játszotta a higgadt revolverhőst. Mer ő ám a nagyon magas fizetésű brüsszeli atyaúristen, nem akárki. Hogy képzeli egy magyar (pfújj) szaros újságíróféle, hogy őt, a felhőkből aláereszkedett DK-s EU képviselőt kérdezgesse bármiről is? Nem írom ide, mit csináltam volna vele, ha nekem mondja ezeket. A feje már nem lenne ilyen szép, szabályos tojás alakú.
Selamat
2024. február 23. 18:37
Minden egyes DK-s politikus maga gennyedző rothadó seb. Mellé még gazemberek és börtöntöltelékek is. EZEK ELLEN EGYETLEN MEGOLDÁS VAN. MINDENHONNÉT KI KELL SZAVAZNI ŐKET ! ÍGY LEGYEN.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!