Így magyarázza a momentumos politikus, hogy alig voltak az ellenzéki tüntetésen (VIDEÓ)

2024. február 28. 17:30

„Az ellenzéknek, beleértve a Momentumot is nagyon sok feladata van még azzal, hogy visszaszerezze a választói bizalmat” – ismerte el Orosz Anna az ATV műsorában.

2024. február 28. 17:30

A Mandiner olvasói emlékezhetnek, Vadai Ágnes szerint azért voltak kevesen a vasárnapi tüntetésükön, mert az emberek rettegnek Orbán Viktortól és a Fidesztől. A DK-s politikust nem érdeklik az elemzői vélemények sem. Erről itt írtunk korábban.

Ezt is ajánljuk a témában

Így magyarázza a momentumos politikus, hogy alig voltak az ellenzéki tüntetésen

Az ATV Start műsorának vendége Orosz Anna, a Momentum frakcióvezető-helyettese volt. Az adás során többek között a baloldal által szervezett tüntetés is szóba került. A téma kapcsán az adásban a Népszava újságírója vetette fel Orosz Annának, hogy mit mond el a baloldal állapotáról, hogy youtuberek 150-200 ezer embert is ki tudnak vinni egy tüntetésre (a kegyelmi ügy kapcsán – a szerk.), míg a baloldal csak 1-2 ezret, „majd, amikor elkezd esni az eső, akkor már csak több százan maradnak a téren”.

Orosz Anna válaszában úgy fogalmazott: „ez egy olyan ügy, ahol én azt érzékelem, hogy a választóknak nagyon nagy igénye van arra, hogy pártoktól független hangokat halljanak, és pártoktól független hívásra menjen el, ha úgy tetszik, tiltakozni. És ezzel semmi baj nincsen”.

A politikus ugyanakkor hozzátette: „ettől függetlenül természetesen

az ellenzéknek, beleértve a Momentumot is nagyon sok feladata van még azzal, hogy visszaszerezze a választói bizalmat.”

Orosz Anna válaszát teljes terjedelmében az alábbi videóban, 12 perc 18 másodperctől kezdődően nézheti vissza:

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
presque
2024. február 29. 07:49
"És sajnos a Fidesznek, még mindig többsége van a magyar társadalomban." Angyalka, vajon miért van ez? Föltetted a buta kis buksidban a kérdést, hogy vajon milyen alternatívákat kínáltok ti a belpesti, oh bocsánat belbudai fenekecskéteken ülve, és vajon milyen alternatívát kínálnak mások.
akiaki
2024. február 28. 22:34
szegények gyakran elakadnak, még 10-20 év és talán....
Spiritmonger
2024. február 28. 21:59
Az emberek alapvetően jól elvannak, nem járnak hobbiból tüntikézni. Az a néhány agyhalott birka, aki erre szánta a vasárnap délutánját, a jelek szerint a saját ruháját jobban féltette az esőtől, mint Orbántól a demokráciát. És ez az, ami beárazza ezt a moslékkoalíciót.
irmag2
2024. február 28. 21:05
Még ráadásul a fekete felső is, ukrán ez, nem orosz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!