Lóháton mentek be az étterembe Sümegen (videó)

2024. február 13. 08:33

Nem mindennapi látványban volt része annak, aki ellátogatott a sümegi lovasbálba.

2024. február 13. 08:33
null

Lovasbált tartottak Sümegen, amelynek a végén váratlan produkcióval ajándékozták meg a közönséget, ugyanis a Papp család lovardájának vezetője, az olasz származású Alessandra Palombini egy Komatsu nevű éjfekete, gyönyörű andalúz ménnel lovagolt be vendégek közé.

A produkciót a bálteremben ülő vendégek nagy örömmel fogadták.

A jelenetről készült videót itt tekinteti meg:

@veol.hu Lovasbált tartottak Sümegen! 😍🐴 Az esten világszenzációval ajándékozták meg a közönséget, ugyanis a Papp család lovardájának vezetője, az olasz származású Alessandra Palombini, aki Komatsu nevű éjfekete, gyönyörű andalúz ménnel spanyol iskolai produkciót mutatott be a bálteremben!😍 #bál #ló #sümeg #veszprém #performance #amazing #horse #hungary #italy #fy #fyp ♬ eredeti hang - VEOL




 

***

Nyitókép: 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
véna
2024. február 13. 10:28
Mi történne egy kecskebálon?
faramuci
2024. február 13. 09:36
Lendvai ildi te vagy az?? Visszakaptad erdogántól a pacit????? 😂🤣😁
Ugandai Bubu
2024. február 13. 09:14
A dagadt lovastengerész-nemzeti nindzsa is ilyen, amikor koldulni megy Brüsszelbe, csak ő egy rozzant orosz szamár hátán, lábán magyarganajos csizmában böffeni be az úri közönségnek, hogy helóröfik. Meg kell dicsérni, hogy az ő lova a legszebb, majd kiküldeni "kávézni", különben összeszaratná a hófehér abroszt!
jamborz
2024. február 13. 09:06
Ez nagyon veszélyes, életveszélyes mutatvány volt! Egy ló - hiszen préda állat -, bármilyen apró ingertől hirtelen és nagyon megrémülhet, és akkor fékezhetetlenné válik. Nagy szerencséje volt a vendégseregnek! A szervezőt jelentse fel valaki, nehogy megismételhesse!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!