Tisztelt Elnök Asszony! Kérem, fontolja meg, hogy képes lehet-e még betölteni a nemzet egységét megtestesíteni hivatott pozíciót

2024. február 09. 14:03

A felém irányuló gyűlöletcunami hatására felmondom a Tanácsadói Testületben betöltött szerepemet.

2024. február 09. 14:03
Szörényi  Levente
Szörényi Levente
Facebook

„Tisztelt Elnök Asszony, Kedves Katalin! A pályafutásom során eddig nem tapasztalt, most azonban felém irányuló gyűlöletcunami és »feszítsd meg« szavalókórus hatására felmondom a Tanácsadói Testületben betöltött szerepemet, amit pedig éppen azért fogadtam el tavaly, hogy a kultúra területén szerzett tapasztalataimmal támogassam a széles társadalmi egyetértés ügyét. Sajnálom, hogy rajtam kívülálló okok miatt ez ellehetetlenült, egyúttal kérem, fontolja meg, hogy a kialakult helyzetben képes lehet-e még betölteni a nemzet egységét megtestesíteni hivatott pozíciót. Szörényi Levente”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 546 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cséfy
2024. február 13. 16:46
Erre most rápacsált a nagyokos Levi...
koronaszepe
2024. február 13. 14:44
Hát, nem lett szimpatikusabb a "magyarhang"....
catalina11
2024. február 11. 15:14
ez a Szörényi is egy szarházi figura lett..akárcsak Gundel Takács, vagy Lackfi...
sziszi-994
2024. február 10. 20:03
Szeretjuk Novak Katalin Elnok asszonyt , es tovabbra is tisztelni fogjuk - oriasi veszteseg a magyar kozeletnek az o lemondasa ! Ha Szorenyi Levente is igy gondolkozott volna akkor nem futamodik meg szegyenszemre . Nagyon remelem az elet majd karpotolja ot !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!