Nem jó ilyenkor magyarnak lenni

2024. március 16. 09:21

Egyáltalán nem vagyok meglepve, de szomorú, az vagyok.

2024. március 16. 09:21
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

„A nemzeti ünnepünkön ismét megmutattuk, milyen jól tudunk acsarkodni és vicsorítani egymásra, milyen jól tudjuk gyűlölni egymást és hogy valójában milyen kevés dolog köt minket össze. Egyáltalán nem vagyok meglepve, de szomorú, az vagyok. Nem jó ilyenkor magyarnak lenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­ö­g­­ö­s­ ­­l­­á­n­­­y­o­k­­­ ­v­á­r­n­­a­­k­­­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
tapir32
2024. március 17. 17:11
Korrupció = EP
Palatin
2024. március 17. 12:46
Az édesanyánkat, a hazánkat akkor is szeretnie kell, ha nem ök a legcsinosabbak, leggazdagabbak. Ez nem politikai, nem világnézeti kérdés, hanem lelki, a létünk legmélyebb rétegéböl való. Enélkül igazi emberi identititás nem létezhet, hanem csak egyfajta "haszonállat-identitás", azaz olyan, amelyik mindig odapártol, ott áll szolgálatba, ahol jobb abrakkal etetik.
2024. március 17. 12:35 Szerkesztve
Engem speciell Nyugaton mindig tárt karokkal fogadnak. Egyszerüen azért, mert nyelveket beszélek, normálisan viselkedek, olyan szakmám van, amivel ott kezdeni tudok valamit, stb. Németül ugy beszélek, mintha anyanyelvem lenne, nem is tudnák, hogy nem vagyok német. De az elsö, amit a partnerekkel közlök, az hogy hogy magyar vagyok. Még soha senki nem húzta el a szájaszélét, éppen ellenkezöleg, azonnal tudták, hogy megbízhatnak bennem. És persze mindent megtettem, hogy ne csalódjanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!