Magyar Péter állítja, úgy éljenezték a Magyar Tenger diszkóban, mintha Michael Jackson támadt volna fel (VIDEÓ)

2024. április 09. 07:04

Meredek hasonlattal állt elő saját magával kapcsolatban Magyar Péter.

2024. április 09. 07:04
null

Nyitókép: Magyar Péter nyilatkozik a nyugat.hu-nak Fotó: Képernyőfotó

A szombati tüntetése után a nyugat.hu-nak adott interjút Magyar Péter. A szokásos frázisokon túl, az interjú egy pontján a beszélgetés egészen szürreális irányba fordult át, amikor is Magyar egy vidéki diszkóban tapasztalt, közelmúltbeli élményeit kezdte el részletezni.

Magyar Péter éppen azt taglalta az interjúban, hogy bármerre is jár az országban, mindenhol szeretettel, biztatással és támogatással találkozik. Ennek részletezése közben elmesélte, hogy milyen élménye volt nemrég, a vonyarcvashegyi Magyar Tenger diszkóban.

Bementem, ezerötszáz fiatal volt, 14-től 24 évig, és amikor bemondta a DJ, hogy ott vagyok, akkor olyan volt kicsit, mintha Michael Jackson feltámadt volna

– mondta Magyar Péter.

Az interjút teljes terjedelmében itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Négy meglátás az új balos messiás kapcsán – pár nappal egy valóban hatalmas budapesti tüntetés után.

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2024. április 10. 03:00
A tömeg hülye.
laurahann
2024. április 09. 17:07
Milyen diszkó már az, hová csak 1500-an férnek be? :DD Na, ez tényleg egy nárcisz barom! És milyen csúf sminkova nélkül :DD
alenka
2024. április 09. 16:07
Üzenem a kikent- kifent seprűnyélnek, hamarosan ez lesz: nem iszom, nem nőzöm, nem dohányzom, nem kekeckedem. Minden nap hatkor kelek . Minden megváltozik, ha kikerülök a dutyiból....cuncus Peti...
Szuperszig
2024. április 09. 15:50
Az a helyzet, hogy Petinek fingja sincs, hogy kik mozognak mögötte. Olyan, mint egy repülő pilótája a nemzetközi légtérben. Ja, nem, mert az legalább tudja, hogy melyik toronyból irányítják. Petit ugyanazok tolják, mint makizajt, csak már nem adják oda a pénzt, hanem maguk intézik a műsort a kézibábnak. Nem adnak esélyt arra, hogy olyan ballibbant módon a keselyűk lerabolják a pénzeket, ahogy szokták. Mert szokták, nem kicsit, nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!