Szabó Patríciát kicenzúrázták

2010. április 22. 16:26

Eltűnt az internetről a Cosmopolitan volt főszerkesztőjének videója az RTL Klub weboldaláról, valamint blogja is a Story Online-ról. A Cosmopolitan közleményben határolódott el tőle.

2010. április 22. 16:26

Szabó Patrícia videója nyomtalanul eltűnt az RTL Klub oldaláról; a csatorna nem kíván tovább foglalkozni ezzel az üggyel. Állítólag nem az újságíró kérésére nem elérhető a Reflektor magazinműsor kisfilmje, melyben az HBO számtalan díjat kiérdemelt vicces-cinikus sorozatából készült film második részét elég fura módon próbálták népszerűsíteni: összevágták a jeleneteket az első mozifilmmel.

A Cosmopolitan szerkesztősége közleményben határolódott el a videótól, az Intercom részéről pedig elmondták, hogy az RTL Klub nem kért engedélyt a film jeleneteinek felhasználására. A videó mellett ugyancsak eltűnt a Story Online-on vezett blog, amit Szabó Patrícia írt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!