Legalizálná a füvet Sting

2010. december 02. 13:36

Megengedné a marihuána fogyasztását Sting. Az énekes szerint a drog elleni háborúra fordított pénzt inkább a szegények megsegítésére és a környezetvédelemre kéne fordítani.

2010. december 02. 13:36

Amerikában Sting a nevét adta egy kampányhoz, amely legalizáltatná a marihuánát. Az énekes kijelentette: „A drogellenes háború megbukott, és ha nem hagyják abba az államok, lassan már a társadalmunkat veszélyezteti, mert elvonja a figyelmet egyéb, sokkal fontosabb bűncselekményekről.”

Sting a blogjában kifejtette: „Milliókat költünk arra, hogy bebörtönözzünk ártatlan marihuánahasználókat, amikor sokkal keményebb bűnözők vannak szabadlábon. Támogatom a gyenge drogok használatát és értelmetlennek érzem az ellenállást, amivel ez a kezdeményezés szembeütközik.”

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2010. december 05. 22:47
Every breath you take, I'll be watching you - mondá a hekus a spanglit szívónak.
56október
2010. december 04. 15:32
Istenem, mennyire tudtam, hogy Carlos a fű mellett foglal állást! Ha nekem minden így bejönne...
drieno
2010. december 04. 14:42
a helyzet az, hogy kimutatták, a rendszeres fűhasználat fokozott agyleépülést okoz, nemcsak hosszabb időtávban, hanem egyetemisták, főiskolások között is- a füvet használók gyengébbek voltak koncentrációkészségben és lényegesen kevesebbre emlékeztek az olvasott anyagból, mint tiszta társaik
Ricochet
2010. december 04. 14:33
Hülye fasz ez a Fing! Akkor émelyegtem tőle először, amikor pár éve olvastam, hogy egy milcsiért (dollárban) kibérelte a szülinapjára valami orosz kancsó. Hát semmi sem elég? Annyi pénze van, hogy még az unokái unokái se fogják tudni elkölteni, ő meg simán elkurvul... Lefogadom, most is fizetett valaki ennek a bránernek, hogy reklámozza a füvet. Legközelebb mi lesz? Joul U Puki rappelni fog, és reklámozza majd a crack-et?! Barom állatja! És nem a finn télsapónak. Ő kóser!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!