Leia hercegnő befenyített

2011. január 03. 13:46

Carrie Fisher nyílt levelet írt Hollywood fiatalabb generációjához. A Csillagok Háborúja egykori szereplője a botrányos életű Lindsay Lohant és Paris Hiltont figyelmeztette, hogy gondolkodjanak el az életükön.

2011. január 03. 13:46

A Black Book című magazinban látott napvilágot Carrie Fisher levele, aki keményen megmondta a magáét a fiatal botrányhősöknek. Lindsay Lohan megsértette a próbaidejének szabályait a börtön és a rehab között, valamint amikor Paris Hilton örökösnél drogot találtak Las Vegasban. A levélben ez állt:

„(Lindsay) kész csőd. Úgy ahogy van, el kellene tűnnie a színről, elköltözni Dél-Franciaországba. Az élet a reflektorfényben kegyetlen tud lenni. Elszakít az emberektől, egyre inkább az számít, hogy mi vagy, és nem az, hogy ki vagy. Velem is ez történt. Ez egy előnyös munka, mindenki ezt akarja csinálni, de ennek azt kell jelentenie, hogy kiérdemled ezeket az előnyöket a tehetségeddel. De azért is lehetsz híres, mert valami látványosság vagy.

Megszerezni a hírnevet izgalmas dolog lehet, de aztán eljön az idő, maikor már elérted, hogy hátradőlj, pihenj és azt mondd, oké, híres vagyok, hát nem remek? Ezt azonban ápolni kell, mint valami különös kertet. Ne higgyék, hogy Julia Roberts feltette a lábát a házában és csak a gyerekeivel foglalkozik.

Mit tanácsolok a fiatal Hollywoodnak? Ha színész vagy, tanulj meg más szakmát is. Írj könyvet, tanulj meg egy hangszeren játszani, és ami a legfontosabb, tanuld meg kezelni a pénzügyeidet... Jó lett volna, ha ezt korábban is tudom, sokkal több figyelmet szenteltem volna az életemnek, aki elment mellettem.”

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2011. január 04. 13:05
Aztán majd ír egy olvasói levelet, amiben tiltakozik a magyar kormány politikája ellen!
vendée
2011. január 04. 12:40
Hiába, no! A Darth Vader örökös sem hallgatott az "atyai" jó tanácsokra! Állandóan lázadozott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!