Jogvita: Bezárkóztak a Mammut kávézójába

2011. szeptember 08. 14:37

A Promenád Café két munkatársa egy jogvita miatt két hete nem jön ki a kávézóból: így próbálják megvédeni az üzlethelyiség értékeit és berendezését.

2011. szeptember 08. 14:37

A II. kerület önkormányzata csütörtökön birtokvédelmi eljárást kezdeményezett a Mammut bevásárlóközpont egyik kávézójának ügyében. A Promenádnak helyet adó üzlethelyiség körül jogvita alakult ki a bérlő, az üzletház és a vendéglátóipari egység között, ezért azt kordonnal lezárták és biztonsági őrök felügyelik.

A kávézó két munkatársa két hete nem hajlandó kijönni az üzlethelyiségből, mivel így akarják megóvni a berendezést. A Mammut vezetése ugyanakkor nem engedélyezte azt, hogy ételt és italt adjanak be számukra. Ezzel az üzletház túlment az emberiesség határán - szögezte le Menyhért Mészáros László a Promenád Café sajtótájékoztatóján.

Balaton Balázs, a II. kerületi önkormányzat sajtóreferense elmondta: az ipari és kereskedelmi csoport szakemberei reggel óta a helyszínen vannak. Egyedi hatósági ügyről van szó, ezért bővebb tájékoztatást nem nyújthat - tette hozzá.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
török
2011. szeptember 12. 11:06
14-69 páncélvonat válasz | megnéz 2006.08.31 08:35:54 © (20) Hogy is hívták MML-t újságíró korában, még a Kacsa magazin előtt a kollégái? Engedd el fingocska!!! Előzmény: narancsfing (19)
török
2011. szeptember 12. 10:34
"És bár Menyhért Mészáros pert helyezett kilátásba a verés miatt, végül Nagy Bandó fordul bírósághoz rágalmazás miatt. A főszerkesztő azonban a tárgyalásokon nem jelent meg, végül az ötödik vagy hatodik tárgyalási napra pizsamában állították elő a sok címe egyikéről" De kár hogy erről nincs egy kép :)
török
2011. szeptember 12. 10:19
Gondolom még nem talált olyan fogorvost akit zsarolhatna és ingyen megcsinálná neki
török
2011. szeptember 12. 09:55
"Ezzel az üzletház túlment az emberiesség határán - szögezte le Menyhért Mészáros László a Promenád Café sajtótájékoztatóján" Ennek az "ember" aztán van bőr a képén ilyet mondani.?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!