Vágó István az ATV-ben politizál

2011. szeptember 01. 11:40

Megújul az ATV, a reggeli műsort az MTV-ből kirúgott Mészáros Antóniával erősítik, de új műsort kap Havas Henrik is, Vágó István pedig állandó vendégként szerepel majd októbertől a csatornán.

2011. szeptember 01. 11:40

Az ATV szeptember 5-től újít: az Este egykori arca, Mészáros Antónia a Start című reggeli műsor egyik műsorvezetője lesz, de szintén itt kapott munkát a Kossuth Rádió 180 perc című műsorából elküldött Rovó Attila szerkesztő riporter is, ő a reggeli műsor egyik szerkesztője lesz. Gmoser Zoltán, aki régebben az MTV Híradójának egyik műsorvezetője, majd híradós riporter volt, most az ATV Híradójának és az Ez a 7 című, újonnan induló közéleti háttérműsornak készíthet riportokat.

Az ATV az Indexnek megerősítette, hogy a csatornán műsort kap Gréczy Zsolt is. A Szóbeszéd című, vasárnap esténként 19:25-kor jelentkező műsor állandó vendégeként pedig Vágó István kezd nyilvános politizálásba. A politikai műsorok sorát erősíti majd Havas Henrik új műsora, a Tabu is, amelyben közéleti témákról vitatkozik meghívott vendégeivel. A csatornán megszűnik Juszt László Magánbeszélgetés című műsora, a Sas kabaré és a Névshowr, helyüket Rónai Egon Húzós című bulvár talkshow-ja és a Mindentudás Egyetemének 2011-es adásai veszik át.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aser
2011. október 21. 23:22
Mivel előfizetéses,nem nézem itthon az ATV-t. De ha az MSZP tényleg kormányképes erő kíván lenni,akkor nem kér előfizetési díjat. És megszünteti a kódolást. Jövőre úgyis beindulnak digitális csatornák és senki sem fog ezért a gyenge műsorért fizetni. Kabaré mindenképpen kellene,és nem hiszem,hogy Rónai Egon annyira vicces lenne. Legalább is a Heti hetesben ezt bizonyította. Vágónak meg nem politikai elemzőnek kellene lenni,hanem csinálja csak tovább,amihez a legjobban ért: A legyen ön is milliomos c. müsorát. Még,ha nem is milliókért megy a játék.
Stanc
2011. szeptember 02. 09:59
Gréczy műsorának mi lesz a címe? Hazudtunk, hazudunk, hazudni fogunk alcím: Egy megszállott-elmebeteg-talpnyaló nyilvános lázítása az őslakók ellen!?
Stanc
2011. szeptember 02. 09:53
Vágó ars poeticaja: Pénzért mindent! Sok pénzért bármit!
sky.net
2011. szeptember 02. 08:46
tessenek végre hozzászokni : minden selejtezésre szánt kivénhedt limlomot az atv ben tárolunk :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!