Bajor Imre meghűlt, de nem bánja

2011. október 20. 13:37

A saját bevallása szerint is hipochonder Bajor Imre meghűlt az októberi hidegben, ezért most otthonában nem neki kell kivinnie a szemetet.

2011. október 20. 13:37

Bajor Imre magas is elismeri: sokszor pszichés zavarai okozzák betegségérzetét, tehát hipochonder. A színész az októberi hidegben úgy meghűlt, hogy már a szemetet sem tudja levinni - legalábbis ezt állítja.

Tartottam tőle, hogy hamar be fog következni a rossz idő, és nem élvezhetjük sokáig a vénasszonyok nyarát. Az a típus vagyok sajnos, aki már egy lenge fuvallatot is megérez, és pillanatok alatt megfázik. Így jártam a napokban is, amikor kabát nélkül merészkedtem el otthonról, és már pár méter után éreztem, hogy nagy a baj” - magyarázta a Heti Hetes szereplője.

Bajor az Új Ásznak kifejtette: Egy percig sem bánom, hogy meghűltem, hiszen így mentesülök az általam legjobban utált házimunka alól is: szerencsére nem nekem kell kivinnem a szemetet

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. október 21. 12:58
Felolem meg is boldogulhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!