Új vértanúja van az egyháznak

2016. július 27. 17:22

Pedig valamit nagyon elrontottunk. Támadás éri kultúránkat, hitünket, mindazt, amit Európának hívunk. Most annak van itt az ideje, hogy pitiáner vitáinkat félretéve arra találjunk sürgősen megoldást, hogyan oldjuk meg a legsúlyosabb, földrészünket érő kihívást.

2016. július 27. 17:22
Vágvölgyi Gergely

„Pedig valamit nagyon elrontottunk. Támadás éri kultúránkat, hitünket, mindazt, amit Európának hívunk.

Most annak van itt az ideje, hogy pitiáner vitáinkat félretéve arra találjunk sürgősen megoldást, hogyan oldjuk meg a legsúlyosabb, földrészünket érő kihívást. A magam részéről egy apró javaslattal szeretnék élni: térjünk vissza az értékeinkhez, mindazokhoz, amiből mindaz, ami Európában jó, szerethető, előre visz, kibontakozott. Ne tagadjuk meg hagyományainkat, hitünket, értékeinket.

Közben Jacques Hamel atya személyében új vértanúja van az egyháznak. Az örök világosság fényeskedjék neki!”

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. február 15. 20:51
Igen, néhány hitvány firkászért monstre temetést rendeznek, aki meg azért hal meg, mert keresztény a hite, az mínuszos hír Európában. Mert morálisan idáig züllött ez a földrész.
kurbitalis
2016. augusztus 05. 00:59
Egyetlen és első, aki megszólalt a vértanú ügyében!
kishal
2016. augusztus 05. 00:58
Ott voltál? Lehet, hogy nem teljesített valami olyat ami ellenkezett a hitével és a barbárok részéről ez volt rá a reakció. Akkor már saját döntése volt a halál, ergo vértanú.
néhai Ch.Pilot
2016. augusztus 02. 15:50
"Közben Jacques Hamel atya személyében új vértanúja van az egyháznak." I. Luci-Fer-enc pápua személyében pedig új árulója van az egyháznak. A pápua bűnrészes Jacques Hamel atya meggyilkolásában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!