Milo Yiannopoulost nem ugatják meg a kutyák, amióta nem meleg

2021. június 23. 11:22

Milo Yiannopoulos, az ismert jobboldali kommentátor aki Lauren Chennek adott interjújában „ex-melegnek” vallotta magát, most keresztény megtérésének élményeit taglalja egy podcaston.

2021. június 23. 11:22
null

Milo Yiannopoulos Lauren Chennek adott interjújában „ex-melegnek” vallja magát, és úgy döntött, hogy férjét „háziasszonnyá” fokozza le. Legutóbbi videójában arról beszélt, hogy mióta heteró, a kutyák nem ugatják meg, ezt pedig Isten jelének tekinti.

 

 

A 36 éves jobboldali influenszer márciusban adott interjújában a LifeSite jobboldali keresztény sajtóorgánuban szexualitásának és családi állapotának megváltozását.

„Amikor azt mondtam, hogy gyerekkoromban azért lettem homoszexuális, hogy anyámat gyötrjem, nem teljesen viccből mondtam” – mondta Yiannopoulos úr, aki a szexuális viselkedést az interjúban „életmódnak” nevezte.

– mondta Yiannopoulos. Hozzátette, hogy a „konverziós terápia támogatására” összpontosít, arra a sokat támadott gyakorlatra, amelyet az Egyesült Államokon kívül számos országban tiltanak, és Amerikában 20 államban tiltják kiskorúakkal kapcsolatban.

A volt Brietbart szerkesztő elismerte, hogy férje nem biztos, hogy örül annak, ha a „háziasszony” szerepét bízzák rá, bár állítólag a „Veszélyes” című könyvében márt utalt arra, hogy a jövőben „heteróként coming outolhat”, a LifeSite-nek adott interjú az első amelyben magát „ex-melegnek” nevezte. 

Nem ugatják meg a kutyák

Milo Yiannapoulos júniusban Rick Wilesnak nyilatkozott, és bevallotta, ki és mi hajtotta át azon a vonalon, hogy a homoszexualitás életet válassza. Milo őszintén beszél a homoszexualitásról történú lemondásról, melegházasságának felbomlásáról, és „egyenes emberként történő gyógyulása útjáról, legfőképen pedig mélyülő kapcsolatáról beszél Jézus Krisztussal.

„Amikor bejelentést tettem arról, hogy »ex-meleg vagyok«, az első dolog ami történt, ami meg fog nevettetni, de igaz, hogy a kutyák nem ugattak rám. Ez olyan hülyén fog hangzani, de én csak így gondolom, hogy Isten kinyilatkoztatja magát nekünk, igaz? Ez csak az én tapasztalatom” – hangzik el. 

„Milo Yiannopoulos szélsőjobboldali provokátor most azt állítja, hogy ex-meleg, és mint meleg férfi, én egy kicsit megkönnyebbülten sóhajtok fel” – írta a Twitteren a baloldali meelg aktivista és színész, George Takei. 

 

Ellentmondásos megjegyzései miatt Milo Yiannopoulost a Twitter és a Facebook állandó tilalommal sújtotta 2019-benm, miután úgy vélték, hogy „megszegte a gyűlöletbeszédre vonatkozó szabályokat”. Ezt követően kisebb, konzervatív online platformokra szorult, és súlyos anyagi problémákkal kellett szembenézzen.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2021. június 24. 09:28
-zsoltkom- "Legutóbbi videójában arról beszélt, hogy mióta heteró, a kutyák nem ugatják meg, ezt pedig Isten jelének tekinti." Hát, ilyen egyszerű Istent az embernek maga mellé állítani. Nem dől össze a világ... nem esik hó nyáron. Annyi az egész, hogy ahányszor szükséges, a mondat végére ott legyen Isten neve... és kész, és van jel.
koronaszepe
2021. június 24. 08:55
Ezt az embert nem lehet komolyan venni...
Robur
2021. június 23. 19:37
Már megint ez a díszbuzi?
iimre
2021. június 23. 19:24
"Milo Yiannopoulost nem ugatják meg a kutyák, amióta nem meleg" Mégis mit ugatnának meg a kutyák egy kihűlt testen? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!