Fákat döntött ki a hatalmas vihar, sok helyen késnek a vonatok

2021. augusztus 01. 18:56

Fa dőlt a Nyugati pályaudvarra tartó Rózsa InterCity vonat mozdonyára is a Hajdúhadház-Apafa vonalszakaszon.

2021. augusztus 01. 18:56
null

Kidőlt fák akadályozzák a vonatközlekedést a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon. A Mávinform az MTI-vel azt közölte: fa dőlt a Nyugati pályaudvarra tartó Rózsa InterCity vonat mozdonyára a Hajdúhadház-Apafa vonalszakaszon, Bocskaikert megállóhelynél vasárnap kora este, a mozdony áramszedői megsérültek, leszakadt a felsővezeték.

Debrecen és Apafa, illetve Újfehértó és Császárszállás között fák dőltek a vasúti pályára, a vonatközlekedés átmenetileg szünetel. A tájékoztatás szerint senki nem sérült meg.  A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon jelentősen megnő a vasárnap esti vonatok menetideje. A MÁV-Start pótlóbuszokat kért.

(MTI)

A nyitókép illusztráció: Jessica Moore / Image Source / Image Source via AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeTraTa
2021. augusztus 01. 22:02
Én azért arra kíváncsi lennék, hogy ebből hány olyan fa volt, amit ha a MÁV időben kivágat, akkor elkerülhető lett volna a baleset....
annamanna
2021. augusztus 01. 21:27
Bocskaikert híressége: https://www.youtube.com/watch?v=bngX-uAsM-4&t=3s
nyugalom
2021. augusztus 01. 19:28
A mocsokkal, drogosokkal a klímaert! Ez a jelszava a főprolinak!
Nehidd El
2021. augusztus 01. 19:03
Azt hittem, legalább ettől sikerül megóvnia minket Karácsony Gerely főpolgármester úrnak a klímavészhelyzet kihirdetésével, de akkor lehet, hogy kellene még egy ilyen határozat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!