Videón a Rolling Stones utolsó koncertje, ahol fellépett Charlie Watts

2021. augusztus 25. 11:24

Ez volt a Rolling Stones eddigi felállásának utolsó koncertje. A zenésztársak még nem döntötték el, hogy pótolják-e Charlie Wattsot, vagy ez volt a vége a Stones 58 éves működésének.

2021. augusztus 25. 11:24
null

A Rolling Stones egyik legnagyobb slágerét, a Satisfactiont dobolja Charlie Watts azon az utolsó koncerten, amely lehet, hogy a Stones utolsó koncertje volt 2019. augusztus 30-án. Charlie Watts ekkor már nagybeteg volt, és ezután a koncert után az együttes be is jelentette, hogy az együttes 2021 szeptemberében induló turnéja során már Keith Richards mellékprojektjének, az X-Pensive Winosnak a dobosa, Steve Jordan fogja helyettesíteni. Steve Jordan már a nyolcvanas évek közepén dobolt a Stones-ban, amikor Charlie Watts éppen drog és alkoholproblémákkal küzdött, ezért nem volt képes részt venni az 1986-os Dirty Work album stúdiófelvételein. 

A felvételt most a Rolling Stone magazin hozta le megint: Miamiben, a Hard Rock Stadiumban készült. A koncertet az eredeti időpont előtt egy nappal tartották, mert a várost a Dorian hurrikán fenyegette, az eső épp a koncert alatt kezdett eleredni. Ezután jött a pandémia, és a korlátozások feloldása után induló újabb turnét Charlie Watts már nem érte meg. Egyelőre nincsenek arról értesülések, hogy a Rolling Stones folytatja-e működését, vagy a legendás Led Zeppelinhez hasonlóan a zenésztárs halála után már nem működik tovább. 

Fotó: Malte Ossowski / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2021. augusztus 25. 13:16
Kovács Zoltán: Az egész ország érdeke a vadászati világkiállítás Na, mosmá tudod te is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!