A magyar és lengyel drukkerek kiszorították a rendőröket a Wembleyben

2021. október 13. 20:41

Magyar és lengyel drukkerek csoportja szorította ki a viperás rendőröket a Wembley Stadion egyik szektorából videók tanúsága szerint.

2021. október 13. 20:41
null

A keddi angol-magyar mérkőzés közben az angol rendőrök benyomultak az egyik vendégszektorba, ám a magyar szurkolók egy csoportja ellenállt és dulakodásba keveredett a rendfenntartókkal. Előkerültek a gumibotok és a viperák is – írtuk meg korábban. 

A londoni rendőrség közlése szerint azért léptek be a szurkolók közé, hogy letartóztassanak valakit, aki rasszista módon szidalmazta az egyik biztonsági őrt. A most az internetre kitett videók tanúsága szerint azonban magyar és lengyel szurkolók együttesen kiszorították a rendőröket a szektorból. A Hooligans By Nature szurkolói oldal kommentelői szerint a magyar drukkereket jelentős lengyel szurkolói csoport segítette, mivel az angol hatóságok csupán 800 vendégszurkolót engedtek a stadionba, és sokáig nem volt biztos az sem, hogy külföldről beutazó drukkerek egyáltalán részt vehetnek a találkozón. 

Fotó: Hooligans By Nature, Facebook

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vtznmnksr
2021. október 14. 18:53
Szégyen a futás, de hasznos. Az angol (sic) rendőrök simán megfutamodtak a magukat megvédő szurkolóktól.
Paskai
2021. október 14. 09:37
1956 népével nem lehet tréfálni, erre már a ruszkik is rájöttek.
Agrippa
2021. október 14. 09:09
Videón az új brexit!
egripeti77
2021. október 14. 08:54
Van valami megható is abban, hogy a lengyel szurkolók a magyarok mellé álltak, még ha erőszakos céllal is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!