Cicciolina egy szenvedélyes éjszakát biztosít Putyinnak, amennyiben befejezi a háborút

2022. május 18. 18:34

„Felajánlom magam egy éjszakai szexre, cserébe a békéért, Ukrajnáért, az orosz népért” – fogalmazott Staller Ilona.

2022. május 18. 18:34
null

Felajánlást tett Cicciolina: a 70 éves expornós-modell-énekesnő-színésznő-aktivista egy forró, szenvedélyes éjszakát kínál Vlagyimir Putyinnak, amennyiben az orosz elnök kivonja csapatait Ukrajnából, és véget vet a háborúnak – írja a Daily Star.

„A béke üzenete, a háború ellen és az orosz elnöknek #putin. Felajánlom magam egy éjszakai szexre, cserébe a békéért, Ukrajnáért, az orosz népért”  – olvasható az Instagram bejegyzésben. Cicciolina nem első alkalommal adná oda magát a békéért, hiszen korábban Szaddám Husszeinnek is tett hasonló felajánlást. 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. május 20. 03:52
Na végre egy jó ajánlat Putyinnak. Bár mondjuk már nem mai lány.
solothurn
2022. május 19. 20:57
Valóban felajánlotta magát a lötyögősre koptatott ribanc Szadám Husszeinnek is, 2003-ban de a vezér undorodva elutasította. Nos azóta Staller Ilonka majd 20 évet vénült! Már jó ideje ö fizet dzsigolóknak hogy kinyalják nem hogy "forte-valuta" gyanánt használhatná löttyedt testét ;-)
DoomGuy
2022. május 19. 16:36
Hát drágám, ha fizetnének sem.
Sulammit
2022. május 19. 16:34
Gondolod, hogy kellenél Putyinnak? Nézd már meg a feleségét, vagy élettársát, mennyivel fiatalabb, szebb és izmosabb, mint te vagy. Pont, hogy kirobbantanál ezzel egy háborút. Háború lenne ebből Alina Kabajeva és Putyin között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!