Nick Cave elveszítette a másik fiát is

2022. május 10. 12:26

Jethro hét évvel élte túl öccsét, Atrhurt, aki lezuhant egy szikláról.

2022. május 10. 12:26
null

Egy nyilatkozatban a gyászoló énekes azt mondta: „nagy szomorúsággal tudom megerősíteni, hogy fiam, Jethro elhunyt. Hálásak lennénk, ha a családunkat most magára hagynák egy időre”.

Jethro ügyvédei szerint skizofréniában szenvedett

A Skynews cikkéből kiderült, Jethro áprilisban börtönbe került, mert bántalmazta édesanyját, Beau Lazenbyt, és 2018-ban elítélték barátnője megtámadásáért is. Ügyvédei a legutóbbi ügyben azt mondták a melbourne-i bíróságnak, hogy skizofréniában szenvedett, ami befolyásolta az ítélőképességét.

Állítólag csak néhány napja engedték ki egy ausztrál börtönből. A 30 éves férfi korábban modellként dolgozott és színészkedett is.

Arthur fia balesetben hunyt el hét éve

Mint ismert, az énekes hét éve már elgyászolta egy másik fiát, Atrhurt. Az akkor 15 éves tinédzser lezuhant egy szikláról Kelet-Sussexben, miután LSD-t vett be – emlékeztet a portál.

Nyitóképen Nick Cave, énekes. Fotó: JOHAN NILSSON / TT NEWS AGENCY / TT NEWS AGENCY VIA AFP

 

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2022. május 10. 19:11
Sajnálom, milyen szomorú sors. Pedig jó művész, jók a dalai. Például a haldokló svájci kvantumfizikusról https://m.youtube.com/watch?v=1GWsdqCYvgw
Crusader
2022. május 10. 18:26
Szomorú, szomorú... de nézzétek már meg ezt a gyereket. Kódolva volt... Miért van az, hogy azok, pont azok, akiknek megvan mindene... mégsem értékelik azt és magát az életet sem.
Zolotarjov
2022. május 10. 17:57
Mint szegény Csuja. Nagyon sajnálom mindkettejüket..
Akitlosz
2022. május 10. 13:39
Ő ki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!