Milliókat kunyerálhatott össze Hadházy Ákos

2022. június 09. 14:50

A politikus szerint két nap alatt összegyűlt a szükséges összeg stábja nyári működéséhez.

2022. június 09. 14:50
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Hadházy Ákos nemrég közösségi oldalán kért pénz követőitől ahhoz, hogy stábjával nyáron is „gond nélkül tudjon működni”. Mint fogalmazott: „nem kell nagy összegekre gondolni”, legalább hatmillió forintra lenne szüksége.

Két nap alatt összegyűlt az összeg

Mint arról a politikus közösségi oldalán beszámolt, két nap alatt összegyűlt a szükséges összeg.

– írta bejegyzésében  a politikus. Ezt követően kifejezte háláját és köszönetét mindazoknak, akik adományaikkal és „biztató üzeneteikkel” ehhez hozzájárultak.

„Üzentek a hatalomnak”

A politikus hozzátette: „az Önök segítsége egy válaszüzenet is a hatalomnak”. Mint fogalmazott: „önök viszont most visszaüzenték a Fidesznek, hogy még az ő hatalmuk is véges!” – tette hozzá. Hadházy a posztjában kitért arra is, szerinte

A politikus bejegyzését az alábbiakban olvashatja:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

***

Előzmények

Mint ismert, Hadházy Ákos nem tette le a képviselői esküt, ami miatt nem fér hozzá azokhoz a pénzügyi keretekhez, amelyek a többi képviselőt megilletik. Ezért szánta rá magát arra a lépésre, hogy a követőitől kérjen pénzt.

, ami miatt nem fér hozzá azokhoz a pénzügyi keretekhez, amelyek a többi képviselőt megilletik. Ezért szánta rá magát arra a lépésre, hogy a követőitől kérjen pénzt.

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. június 09. 18:56
Ebből legalább adóként egy összeg megy a kincstárba.
lewdberg
2022. június 09. 18:38
Nem tudom mit csodálkozik itt mindenki. közel 200 ezer követője van fészbúkon. pár ezer ember dob neki fejenként 5l üzemanyag árát és meg is van. bizos van néhány nagytámogató is aki x százezret is küldhetett neki. Budapesten van sok gazdag, vagy csak jól kereső liberális aki ezt simán összerakja neki.
korona.2.0
2022. június 09. 17:55
Szerintem a Budapesti Zsidó Állam segítette ki. Jó katonájuk.
írmag
2022. június 09. 17:49
Magyarok, ez ügyben tényleg a Kádár ostobái lehettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!