Új szerepben tűnt fel Alföldi Róbert és Szinetár Dóra

2022. július 07. 15:31

Az Átrium művészei is beálltak kávét főzni a színház megmaradásáért.

2022. július 07. 15:31
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, csütörtökön egész nap szerte az országban támogató napot szerveztek a nehéz helyzetbe került Átrium színház fennmaradásáért.

Természetesen a színház kávézójába is betérhetnek mindazok, akik – hacsak egy presszó árával is – de hozzá szeretnének járulni a teátrum helyzetének javításához. Ott pedig, mint ahogy az Átrium Facebook-oldalán közzétett videóból kiderült,

olyan művészek szolgálták ki a délelőtt folyamán vendégeket, mint Alföldi Róbert, Ágoston Kati, Bali V. Gergő vagy Brasch Bence.

A délután műszakért Szinetár Dóra, Katona Péter Dániel, Ivanics Tamás, Varga Ádám, Molnár Piroska, valamint Farkasházi Réka felelt, akik mellé éjjel Bánfalvi Eszter és Szatory Dávid is érkezik – írták a bejegyzésben.

Ha kíváncsi arra, hogy főz ki kávét Alföldi Róbert, alább megtekintheti:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2022. július 08. 07:45
Most próbálják meg az őshazájukban. El lehet menni innen.
machet
2022. július 08. 06:43
Ja hogy más tartson el de még mocskolhasd is akiből élsz?Igazi komcsi dolog.
bagira
2022. július 08. 02:12
Ezt is tálcán felszolgáljátok :) vagy Zelenszkij meghívjátok egy játékra ? :) https://kepkuldes.com/image/URRtgy
5m007h 0p3ra70r
2022. július 08. 00:20
"Ha kíváncsi arra, hogy főz ki kávét Alföldi Róbert, alább megtekintheti" Sehogy. Gép főzi. De lehet hogy itt a vizet ALFÖLDI MELEGítette hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!