Hétfőn már bombáznák az amerikaiak Irakot

2014. június 23. 14:20

Bagdadban tárgyalt az amerikai külügyminiszter az iraki miniszterelnökkel. Az amerikaiak állítólag már hétfőn dróntámadást indítanának Moszul városa ellen.

2014. június 23. 14:20

Az iszlamista szélsőségesek már Bagdad közelében vannak, igaz, egyelőre nem sikerült elfoglalniuk a fővárostól ötven kilométerre fekvő Baquaba városát.

Váratlanul az iraki fővárosba érkezett John Kerry is, aki Nuri al-Maliki iraki miniszterelnökkel a segítségnyújtás lehetőségeiről és módjáról tárgyalt.

Az iraki védelmi minisztériumból kiszivárgott hírek szerint még hétfőn amerikai drónokról tervezik bombázni a két hete a dzsihádisták kezén lévő észak-iraki Moszul városát.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vidékilány
2014. június 28. 17:30
Tegnap esti szűk egy órás telefon beszélgetésünk utáni feleszmélésem kb. ugyanennyi időt vett igénybe. Számvetést készítettem. Rávettél, hogy szavazzak a Jobbikra. Megtettem, igaz magam helyett beszerveztem két Fidesz szavazót. Szárnyakat növesztettél, volt ami volt, megúsztuk ép bőrrel, én még ép ésszel is. Néha szerencse,ha az ember kissé földhözragadt. Tegnap arra vettél rá, félig, hogy Che-t akasszam ki a hálószobámban.Pont ezt a forrófejű szélsőbalos alakot, aki mindenhová forradalmakat "exportált", mögötte vér, vér, vér.... Végül az a sanda gyanúm támadt, valamiben megint töröd a fejed. Majd igyekszem kettőnk helyett is észnél lenni. És még mindig az emberem vagy!!!!! (biztonságos távolból)
egysegelem
2014. június 23. 17:12
Emogott a bombazas mogott az egvilagon nincs semmilyen strategiai elkepzeles, de semmilyen.
C.Dömötör
2014. június 23. 16:56
Egy biztos, ahhoz értenek. Ilyen irányu tapasztalatokkal más ország nem rendelkezik, ők már bombázták a fél világot. Igaz néha-néha, nagy ritkán, tévedtek, gondolok itt a belgrádi kinai nagykövetség megszórására. időnként iskolákat, kórházakat is romokká bombáztak, vagy mint a múlt héten, Afganisztánban, saját egységeiket is sorra vették. Dehát tudjuk, csak az követ el hibákat aki dolgozik.
várúr
2014. június 23. 16:50
Szunniták/siiták visszalövöldözik Irakot az ókorba. Szaddám Husszein tudott valamit Irakról és az ottani vérgőzről. Usákok semmit se tudtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!