Ezrek vonultak az utcára Romániában

2015. november 04. 09:20

Több ezer ember vonult az utcára Bukarestben a kormány azonnali lemondását követelve. A tüntetések alapja, hogy egyre többen a korrupt politikusokat tartják felelősnek a múlt hét pénteki bukaresti tűzvész miatt.

2015. november 04. 09:20

Romániában egyre többen a korrupt politikusokat tartják felelősnek a múlt hét pénteki bukaresti tűzvész miatt. A román fővárosban mintegy 15 ezren követelték a kormány és a kerületi polgármester lemondását. A Colectiv Clubban kitört tűzben 32–en vesztették életüket, és több mint 30 ember életveszélyes állapotban fekszik kórházban.Az áldozatok közül több embert már eltemettek Romániában. A legfőbb ügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított eljárást a szórakozóhely tulajdonosai ellen. A három férfit őrizetbe vették.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asszem
2015. november 04. 18:30
Soros Gyuri bácsi alapítványos zsoldosai ismét Bukarestben is színre léptek, s lett belőle forradalom.
Öreg
2015. november 04. 14:30
Ez a szerencsétlen, tragikus tűzvész felszabadította Romániában a szocik elleni lappangó tüzet, hogy a tűznél maradjak. Ehhez nagy segítséget kaptak nyugatról, gondoljunk csak arra a német delegációra, amelyik a hét végén mindenkivel találkozott Bukarestben, Pontát kivéve. neki azt üzenték:nincs mással /bíróság/ beszélni valója?
komondor
2015. november 04. 10:54
Korrupt politikus.Hm Az nem orbán??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!