Így fogták el a párizsi merénylet kitervelőjét

2016. március 19. 10:43

A rendőrség március 18-án kézre kerítette a négy hónapja körözött Salah Abdeslamot. A terrorista Brüsszel Molenbeek nevű városrészében rejtőzött.

2016. március 19. 10:43

Egy rendőri rajtaütés során március 18-án délután elfogták Salah Abdeslamot, a párizsi terrortámadás feltételezett kitervelőjét.

Abdeslam Brüsszel Molenbeek nevű városrészének egyik épületében rejtőzködött, míg az akció el nem kezdődött, ekkor menekülni próbált, de az egyik rendőr lábon lőtte.

A belga szövetségi főügyész bejelentette: a rajtaütés során összesen öt embert kerítettek kézre, közülük hármat azzal gyanúsítanak, hogy bújtatták a terroristát. Az épületben, ahol Abdeslam rejtőzött, számos fegyvert és lőszerszámot is találtak.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2016. március 20. 07:35
a terrorista csávó többször járt Magyarországon, migráns földönfutónak álcázva csempészte be terrorista cimboráit. pontosan úgy tett ez a francia állampolgár, ahogy mi megírtuk. A népvándorlás álcáját alatt rengeteg pszichopata arab jött be Európába ellenőrizetlenül, és temérdek politikai vezető ezt támogatta. ők és emberbarát (?) kollégáik ultrocsmányságokat vágtak a normál emberek fejéhez. A leggügyèbb ballib macák meg azzal vágtak fel, hogy a Keletinèl babusgatták ezeket a [email protected]ó lenne, ha minden felelős börtönbe kerülne, Merkeltől a csempészeken át az önkéntes csempészekig
atila68
2016. március 20. 06:28
Marketing.
djcs
2016. március 19. 14:27
Egy kis OFF. Gondolom vannak köztetek akik ismerik a Határátkelő nevű zindexes bérblogot. Gondolom olyanok is vannak, akik kommentelni akartak ott, de a cenzor ne engedte be őket, vagy ki vannak tiltva, mint én. Nos miután a blogomon ma ketten is panaszkodtak, hogy nem szólhattak hozz, ezért úgy döntöttem, lépek. http://valaszblog.blog.hu/
peti
2016. március 19. 11:23
Boritékolom, hogy ronda öngyilkosság lesz... Hacsak nem akarják ketrecben mutogatni egy ideig, elrettentésül, megszégyenitésül. Addig is, amig kiszednek belőle mindent. Nyilván nem hisz a huris mesében, mert már ott lenne, de hamarosan azt fogja kivánni, bárcsak már meghalt volna, és jól is van ez igy. Ha igazán műértők a francia szakemberek, és ki vonná ezt kétségbe, nővel akasztatják fel :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!