Kim Dzsong Unnak szánt kilencvenezer palack vodkát foglaltak le Hollandiában

2019. február 26. 15:58

Kilencvenezer palacknyi orosz vodkát foglaltak le a holland vámhivatal munkatársai.

2019. február 26. 15:58

Feltehetően Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőnek szánt, 90 ezer palacknyi orosz vodkát foglaltak le a holland vámhivatal munkatársai Rotterdamban – közölte az Algemeen Dagblad című holland napilap kedden.

A napilapnak Roul Velleman, a vámhivatal szóvivője megerősítette az intézkedés sikerét és a lefoglalt csempészáru mennyiségét. Elmondta, a vodkásüvegeket a holland kikötővárosban dokkoló kínai teherhajó repülőgép-alkatrészeket tartalmazó szállítmánya közé  rejtették.  Hozzátette azonban, nem bizonyítható, de erősen feltételezhető, hogy a háromezer doboznyi alkohol, az ENSZ hatályos szankcióit megsértve Észak-Koreába tartott volna.

Sigrid Kaag, holland külgazdasági és fejlesztési együttműködési miniszter gratulált a vámhatóság munkatársainak és kijelentette, a nukleáris rakétatesztek miatt az ENSZ Biztonsági Tanácsa egyebek mellett luxustermékek exportjára vonatkozó, egyértelmű szankciókat vezetett be Észak-Korea ellen, amelyek érvényesítése fontos mindenki számára.

(MTI, ad.nl)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. február 26. 20:07
Szargentini küldte volna Ulyheji utasítására.
3M..
2019. február 26. 19:06
Csoszont, nem tudja megrengetni semmiféle szankció, amit csak a láncos kutyákkal tartatnak be. Pitiáner lépés a barátságtalan hollandok részéről, főleg azokban az időkben, amikor állítólag a tengerszint folyamatosan emelkedik. Szebb Jövőt!
libsimentes_övezet
2019. február 26. 19:00
A hírt olvasva Szanyi kapitány megnyalta a szája szélét.
Akitlosz
2019. február 26. 18:28
Cikkcím: "Kim Dzsong Unnak szánt kilencvenezer palack vodkát foglaltak le Hollandiában" Cikktartalom: "nem bizonyítható, de erősen feltételezhető, hogy a háromezer doboznyi alkohol, az ENSZ hatályos szankcióit megsértve Észak-Koreába tartott volna." Tehát a cikkcímadó ember már megint hazudik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!