Hillary: Folyton arra gondolok, milyen elnök lettem volna

2019. november 12. 23:09

„Úgy gondolom, hogy jobb, sikeresebb elnök lettem volna” – nyilatkozta az egykori elnökjelölt egy interjúban.

2019. november 12. 23:09

Hillary Clinton egykori külügyminiszter kedden egy interjúban arról beszélt, hogy bár közel három év telt el azóta, hogy kikapott Donald Truptól a 2016-os elnökválasztáson, azóta is azon gondolkozik, milyen lett volna, ha ő nyer – írja a The Daily Wire.

Állandóan azon gondolkodom, milyen elnök lehettem volna” – nyilatkozta a BBC Radio 4-nak egy interjúban. „Gondolkozom, mit hogyan tettem volna. Hogy nyilvánvalóan más lettem volna. Úgy gondolom, hogy jobb, sikeresebb elnök lettem volna”.

A kétszer kudarcot vallott elnökjelölt azt állította, lehetett volna „merészebb” Trump ellen. Clinton, aki a nemrégiben megjelent „A merész nők könyve” című művét reklámozta, hozzátette, hogy valószínűleg nem volt elég merész az orosz beavatkozás témájának elkerülésekor a választás során.

„Ez egy olyan kérdés, amelyet állandóan felteszek magamnak, mert ha merész életet próbálsz élni, az nem azt jelenti, hogy mindig sikerrel jársz" – mondta Clinton. „És itt gondolok a 2016-os elnökválasztási kampányra. Azt hittem, hogy annyira merész vagyok, amennyire csak lehetek, de valószínűleg lehettem volna merészebb – ha kitaláltam volna egy módszert a történtek hatékonyabb felfedésére”.

„Megpróbálom az induló jelölteket a lehető legjobb tanácsokkal ellátni, mert a célom az, hogy segítsek leváltani a jelenlegi vezetést" – folytatta. „Szerintem elengedhetetlen, hogy hazánk visszanyerje vezetését és hitelességét, ezért megteszek mindent, amit tudok, hogy ez megtörténjen” – jelentette ki Clinton.

(The Daily Wire)

 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mdave88
2019. november 18. 20:55
https://www.donaldjtrump.com/cf http://www.hillarybeattrump.org/
NTLLK
2019. november 15. 08:39
Biztosan nagyon szexi elnök lettél volna!
fogas paduc
2019. november 14. 14:00
Még belegondolni is rossz.
Tehetős Totó
2019. november 13. 15:37
Milyen Elnök lett volna, tisztelt Hillary? Jó! Kifejtené kissé bővebben? Nem jó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!