Greta Thunberg és Rihanna arcképét égették Indiában

2021. február 05. 07:35

Politikusok szerint külföldi erők szervezkednek India ellen.

2021. február 05. 07:35
null

A napokban Rihanna, illetve Greta Thunberg is kiállt a tüntetés mellett: Indiában hónapok óta tüntet rengeteg gazda, mivel úgy látják, hogy a kormány tervezett mezőgazdasági törvénymódosításai rossz hatással lesz a megélhetésükre – írta meg a The Guardian.

A Guardian közölte: az erőszakos rendőri fellépésre „válaszul” Greta Thunberg Twitteren osztott meg egy dokumentumot, melyben tippek voltak a tüntetők számára, hogy hogyan tudnak ügyükkel még több embert elérni. Az indiai város rendőrsége nyomozást indított az ügyben, politikusok szerint a dokumentum bizonyíték arra, hogy külföldi erők szervezkednek India ellen. Rihanna is megosztott egy cikket, ami a gazdák elleni erőszakos fellépésről szól: azt kérdezte, hogy miért nem erről beszélünk. Az indiai kormány erre kiadott egy közleményt, melyben óva intette a hírességeket, hogy a szokásos szenzációhajhász módon nyilatkozzanak más országok ügyeiről – írják.

(The Guardian)

Fotó: AFP

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uppsala
2021. február 06. 16:47
Nem érzed az ellentmondást? Ha neked szabad valamit ellenezni, akkor GT-nek i szabad állást foglalni. A kékinges férfi plakátján az áll hogy "India belügyeibe beavatkozás senkinek sincs megengedve". Ez rád is, GT-re is vonatkozik. Elemezni szabad, belekotyogni nem.
A ráció prófétája
2021. február 05. 22:40
https://ourworldindata.org/grapher/share-of-land-area-used-for-arable-agriculture Indiának több mint a fele mezőgazdaságban megművelt terület. Azok a szegény indiaiak nagyon élen járnak a Föld megóvásában. Ügyes, Gréta!
egyvilág
2021. február 05. 20:24
Egy tömör összefoglaló a globális problémákról, a felmelegedésről: https://egyvilag.hu/temakep/078.shtml
48saxon
2021. február 05. 16:13
Az a bizonyos PJF (Poetic Justice Foundation), melynek az útmutatóját Greta kitweetelte, már a nyitólapján is fennen hirdeti a nettó woke, szélbalos elköteleződést...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!