Az USA négy elnöke reklámban buzdít oltásra – Trump nincs köztük

2021. március 12. 07:07

Carter, Clinton, Bush, Obama és feleségeik sürgetik honfitársaikat. Donald Trump nem állt be a sorba.

2021. március 12. 07:07
null

Közérdekű reklámokban buzdítja a lakosságot koronavírus elleni oltásra az Egyesült Államok négy volt elnöke, feleségeikkel együtt – adta hírül csütörtökön az AP amerikai hírügynökség. Jimmy Carter, Bill Clinton, George W. Bush és Barack Obama volt elnökök arra sürgetik honfitársaikat, hogy amint tehetik, adassák be maguknak a vakcinát. „Tűrd fel az ingujjad és vedd ki a részed!” – hangoztatják az egyik reklámban feleségeikkel összhangban.

Donald Trump, a legutóbbi volt elnök nem állt be a sorba. Ő maga tavaly elkapta a vírust, de viszonylag hamar kiheverte a betegséget, és utána azt üzente népének, hogy ne féljen a kórokozótól. Eddig már 529 ezren haltak meg az Egyesült Államokban a ragály miatt, a legtöbben a világ országai közül.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabor7th
2021. március 12. 13:45
De minek, ha már enélkül is nyájimmunitás van ott. 77%-kal zuhantak be az új esetek vakcina nélkül. Vannak ennek mellékhatásai is...
Vasalo
2021. március 12. 13:38
Te egybites agyad ugye arrol sem hallott, hogy Trump alatt kizárolag a demokraták által vezetett államokban tombolt a járvány, és összekevered az amerikai show mentalitást a valosággal. Amig Trump a marhaságait mondta, az emberei már tavaly március ota a vakcinák gyártásán dolgoztak. Biztos volt aki hitt is neki, de az nem az elnök dolga az USAban, hogy elöirja a maszkot meg a fene tudja mit. Söt azt az alkotmányuk kizárja. Az kizárolag a tagállamok hatásköre, annyira, hogy a központi hatalom csak akkor szolhat bele, ha erre felkérik. Szoval mig a Trump a közvélemény egybites amöbáit etette hülyeségeivel, egész véletlenül a válságstábja 5 mlrd dolláros kerettel felvásárolta még az EU orra elöl is valamennyi elérhetö technologiát és nyersanyagot. ( talán még emlékezel, hogy Orbánnak is be kellett tiltani bizonyos anyagok exportját tavaly tavasszal máshol akkor még nem is kapcsoltak). Szovak ez a gazember, közben megvett egy magáncégtöl egy gyogyszergyárat meg egy teljesen ujat épittetett ( amit az EU szintén elmulasztott, pedig figyelmeztetve voltak, nem más mint Bill Gates által..). Egy törvényt hozott, hogy vészhelyzetben a stábja akár eröszakkal is elkobozhatja a szükséges eszközöket meg kapacitásokat, és hasonloan a mi moslékunkhoz, a kongresszusban a demokraták ezeket mind leszavazták. ( ugye ezt államositásnsk hivják!!!!) S mindezt egy olyan országban ahol állami tulajdonban csak hadsereg, biroság, titkosszolgálat meg a rendörség egy része és bizonyos speciális intézmények lehetnek (NASA). Szoval ezt tette mig olyanokat, mint te , etetett a marhaságaival, mer hát ilyeneknek ugye ez kell két sör meg a hamburger mellé.
illibernyák
2021. március 12. 11:01
Trumpnak köszönhetöen, a világ vakcinával legjobban ellátott országává.. Az nem zavarja az egybites, szektás agyadat, hogy a retardált pinabubusnak is köszönhető az amerikai járványügyi helyzet tragédiájáa?  Ez a barom folyamatosan tagadta a virus létezését, folyamatosan a maszk ellen ágált. A kampány alatt mint  heringek zsufolódtak össze az idióta hivei, persze maszk néklül. Mert az sérti a kib@szott nagy alkotmányos jogaikat a buta g&ciknek.Meg maszkot csak a nyámpic libernyákok hordanak. Minket vörösnyakú suttyó lumpeng&ciket a vírus elkerül, hirdették a trumpista egybites szektagagok, akik sokban hasonlítanak az itteni fidiótákra. Na meg is lett az eredménye Trump ámokfutásának. Napi 250 ezer volt az esetszám. Fertőtlenitő ivására buzditott, mert az megvédi a virsutól mondta a baromarc. Amikor megfertőzödött - ami szerintem simán kamu is lehetett -  na akkor felvette a maszkot. Majd két nappal később kiment az idióta hiveit üdvözölni, még betegen az elnöki autóban. MAARGIIIT NOOOORMÁÁÁÁÁLIS:? Meg is bukott ez a kretén idióta. F@sz se tudja, hol lennének most az amerikai járványügyi számok, ha még ő lenne hatalmon. Szóval azért óvatosan a kib@szott hazugságokkal, oké? https://mandiner.hu/cikk/20210312_az_usa_negy_elnoke_reklamban_buzdit_oltasra_trump_nincs_koztuk#commentanch10294885
Vasalo
2021. március 12. 09:02
Minek szolalna meg Trump? Ö megtett mindent, hogy a siker bekövetkezzen. Ö épittetett ÁLLAMI gyárakat a vakcina gyártására, ö finanszirozta a kutatást, addig a kedves demokraták korlátlanul loptak, még a választásokon is, és még azt is ellopják, hogy Trump nélkül ma csak a szart olthatnák.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!