J.K. Rowling állt nyerésre az év embere szavazáson, törölték a szavazást

2021. december 30. 15:15

A The Guardian tartott egy év embere szavazást, viszont amint J.K. Rowling állt nyerésre, törölték a szavazást.

2021. december 30. 15:15
null

A The Guardian közönségszavazást tartott, ahol az olvasóik az év emberének választhattak valakit. „Mondja meg: ki az év embere 2021-ben?”, állt a szavazás címében. A december 15-én közzétett szavazás alcíme az volt, hogy: „A Time Magazine a milliárdos Tesla-főnököt, Elon Muskot választotta – de ön kit választana?”.

Nem sokkal később,

amikor Rowling messze az élen állt, a szavazási lehetőség, az addigi eredményekkel együtt, eltűnt.

Egy apró betűs üzenetben ez állt: „Ezt az űrlapot deaktiváltuk, és minden további szavazatbeküldés előtt zárva van.”

Miért „cancel”-lelték Rowlingot?

Valószínűleg azért, mert nemrég viccet csinált a skót hatóságok azon döntéséből, hogy nőként regisztráltak egy transznemű erőszaktevőt. Rowling a londoni The Times vasárnapi cikkére reagált, melynek címe: „»Abszurdum«, hogy a rendőrök nőként regisztrálják az erőszaktevőket.”.

A háború béke. A szabadság rabszolgaság. A tudatlanság erő. A pénisszel rendelkező egyén, aki megerőszakolt téged pedig egy nő”

– írta Rowling a Twitteren.

Nyitókép: MTI/EPA/Ha Jung Dzson

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julius68
2022. január 03. 21:17
..
Reszelő Aladár
2022. január 02. 08:56
Ideje lenne bevonni az Újmúlt Kft-t az ügybe, mert akkor nem történnek ilyen hibák. A javaslatom, hogy Rowlingot egy részvénytársasággá kell nyilvánítani, ahol az elnökség a botrányos viselkedés hatására és a negatív tőzsdei fordulat miatt egyszerűen megvonja a bizalmat Rowlingtól. A kirúgás után az árfolyam majd újra kilőhet és mindenki boldog lesz. A jogok maradnak a cégnél.
olajfa1
2022. január 01. 17:59
SEMMI CSODA! Csak a szokásos liberális valóság!... A libbancsokat nem lehet meg- vagy -le-GYŐZNI! Mert ők a "kiválasztottak! Tehát ha nem a kiválasztottak akkor nincsen... NEM LEHET megtartani a versenyt!!!... A fasiszmus meg a kommunizmus együttvéve is gyerekzsúr a libbancs erőszakhoz képest!
Saksafar
2022. január 01. 09:19
Abszolút jellemző ez a pitiánerség. Ami nem illik bele a sulykolt képbe, azt törölni kell, nehogy az amúgy a konzervatív oldalon mindig hiányolt pluralizmus érvényre tudjon jutni. Szánalmas, de ezek leszarják, hiszen bármikor tudnak még többet hazudni. Mindez természetesen a "valódi" demokrácia legnagyobb dicsőségére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!