„Egy golyó Putyin agyába!” – rappelték a texasi tanácsülésen

2022. március 17. 13:15

Alex Stein később az Insidernek azt mondta, esze ágában sincs Putyint megölni, az előadás csupán egy szatíra.

2022. március 17. 13:15
null

Elterjedt az interneten az a videófelvétel, amelyen egy komikus rappel a texasi városi tanácsülésen Oroszország ukrajnai inváziójáról. Alex Stein, aki Primetime 99 Alex Stein néven mutatkozott be, kilenc ember előtt adta elő műsorát közel négy percig kedden a texasi Planóban.

„Őrülj meg Ukrajnáért, egy golyó Putyin agyába!” – rappelte Stein.

A humorista később az Insidernek azt mondta, esze ágában sincs Putyint megölni, az előadás csupán egy szatíra, amivel fel szerette volna kelteni az emberek figyelmét, mi történik most Ukrajnában.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sörgyári megálló
2022. március 18. 11:19
Most már legalább tudjuk, miért van itt az a sok kivégzés. Jogos.
néhai Ch.Pilot
2022. március 17. 22:18
Tudjátok, mit, texasiak? Gázoljanak csak le titeket a niggerek! Váljatok mind a BLM áldozataivá! USA = United States of Animals!
Gyikó István
2022. március 17. 21:37
Azért anno emlékezetes volt az ugyanerrőlvizionáló freytamás egykori firkász is,aki azzal,hogy O.V. likvidálására egy oroszbérgyilkos felbéreléséről írt,ezzel jól ki is írtamagát a szakmából,azótamint barista-ként fordulhat csak elő!...
Gyikó István
2022. március 17. 21:27
Anno a"mi"Tamásunk is csak!fikciónak mondta az O.V.megöletésére felbérelt orgyilkos-róli meséjét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!