Meghalt Putyin szövetségesének lánya egy moszkvai bombatámadásban

2022. augusztus 21. 07:10

Az orosz állami média szerint a támadás célpontja Alekszandr Dugin filozófus lett volna, aki az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy külön utazik a lányától.

2022. augusztus 21. 07:10
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök közeli szövetségesének lányát állítólag megölték Moszkva közelében. Az orosz állami média szerint Darja Dugina autóját felrobbantották, miközben hazafelé tartott – számolt be a BBC.

Úgy gondolják, hogy apja, Alekszandr Dugin orosz filozófus

A 112-es számú orosz médiatermék szerint Dugin és lánya egy szombat esti eseményről ugyanazzal az autóval mentek volna hazafelé, de Dugin az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy külön utazik a lányától.

A Telegramon közzétett ellenőrizetlen felvételek azt mutatják, hogy Dugin döbbenten nézi, ahogy a mentőszolgálatok a helyszínre érkeznek egy jármű égő roncsáról.

 

Nyitóképünk illusztráció. Forrása: SUZANNE CORDEIRO / AFP

Összesen 374 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ppix
2022. augusztus 22. 09:21
Egy fasiszta uszítóval kevesebb. Lapozzunk.
Akitlosz
2022. augusztus 21. 20:31
"A 112-es számú orosz médiatermék szerint" Ez mit akar jelenteni? Mi az, hogy "112-es számú orosz médiatermék"?
Tatulus
2022. augusztus 21. 19:17
Csak azt nem értem, hogyan vallhatja magát magyarnak az, aki odaáll az idióta, magát macsónak képzelő ripacs mögé és szidja azokat, akik nem velük vannak. Szerintem magyarul beszélő román oláh-cigókról van szó, akik itt próbálnak erőlködni, pedig annak beszarás a vége. Megadjuk az emberséges támogatást az ukrán menekülteknek, de mást ne várjanak el tőlünk, a viselkedésük után.
nempolitizálok
2022. augusztus 21. 17:16
Lehet, hogy Soros fia is meghal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!