Kelemen Hunorral egyeztetett Bukarestben Lázár János

2022. november 10. 11:56

A miniszter úgy fogalmazott, „az RMDSZ profizmusa nem csupán az erdélyi magyarok érdekét szolgálja, hanem alapvető érdeke Románia egészének is” .

2022. november 10. 11:56
null

Szerda este Bukarestbe utazott Lázár János építési és beruházási miniszter. Erről több bejegyzést is megosztott közösségi oldalán. Az egyik legutóbbi posztból kiderült, hogy a tárcavezető Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes, RMDSZ-elnök meghívására érkezett a román fővárosba.

Lázár János az egyeztetést követően úgy fogalmazott: „eddig is tudtam, ma pedig át is beszéltük:

Ez nem csupán az erdélyi magyarok érdekét szolgálja, hanem alapvető érdeke Románia egészének is” – hangsúlyozta a politikus.

Az RMDSZ stratégiai partnere a magyar kormánynak, és betölti a politikai híd szerepét is a két ország között – tette hozzá.

A miniszter vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MyOp
2022. november 10. 17:34
Az RMDSZ úgy megtanulta a bizantizmust, hogy profibb a románoknál. Utálják is ezért őket rendesen a román ultrák. Markó Béla bácsiék akkora túlélők voltak, hogy inkább a pártot mentegették koalicióról koalicióra és a magyarokról megfeledkeztek. Aztán jött Kelemen kabátban, már minden volt, csak akasztott ember nem, Béla bácsi 2.0-ás kiadása. Szóval, hogy ez Jankónak tetszik, egy percig sem csodálkozok. Viszont az elért eredmény oly csekély. Persze sikerült megalapítani a fa maffiát, erről azért ne hallgassunk, igaz az még a 90- es évekre megy vissza, most pedig mindenkitől óvnák a levágott erdőt, miután egynéhányukat milliárdossá tette a fabiznisz. Azt azért partszélről nézik, hogy ugyanilyen erdő ügyben hogy hurcolja meg a román állam a bíróságokon a székely gazdákat.
Lajoss
2022. november 10. 14:11
Lézer Jani eligazított..
zorroro
2022. november 10. 13:59
Lézer grófnak mint építésügyi miniszternek mi dolga Romániában?
anegy_
2022. november 10. 13:18
Imádják Lázárt is a határontúliak! Hódmezőv.hely a gyalázatos népszavazás után tiszteletbeli magyar állampolgárságot adott. Anno Rapcsák papa polgármesterségekor. Ezrek vették át sírva a városháza dísztermében az "útlevelet".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!