Trump ismét beleszállt Rihannába

2023. február 11. 16:01

„A stylistja nélkül semmi sem lenne. Mindenben rossz és tehetségtelen” – írta közösségi oldalán a volt elnök.

2023. február 11. 16:01
null

Trump kiakadt azon, hogy Rihanna lesz a Super Bowl sztárja, ugyanis a Chiefs - Eagles mérkőzés alatti show lesz Rihanna első élő fellépése hét év után.

– a Daily Mail szerint ezt írta a volt amerikai elnök a saját közösségi platformján, a Truth Socialen.

„Miért mutatja be az NFL ezt a szart”

A portál szerint az exelnök haragja azután tört ki, hogy Ronny Jackson texasi republikánus képviselő felszólította az NFL-t, hogy vonja ki Rihannát a vasárnapi show-ból, miután a barbadosi énekesnő „F**k Donald Trump” feliratot fújt a texasi Amarillóban található Cadillac Ranchon. 

Jackson a közösségi médiában közzétett bejegyzésében azt írta: „Karriert csinált abból, hogy degenerált mocskot okád, miközben minden adandó alkalommal rosszat mond Amerikáról. Miért mutatja be az NFL ezt a szart? Rihannának nem kellene a félidő fellépőjének lennie!”

2019-ben Rihanna célba vette már Trumpot elnöksége alatt, és a Vogue-nak adott interjújában „Amerika legelmebetegebb emberének” nevezte.

 nevezte.

Nyitókép: Brendan Smialowski/AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. február 13. 07:03
Az a szörnyű, hogy már a Szuper Bowl-t is ránk akarja erőltetni amerika! Nekünk nem jön be! A valentin nap és a Halloween is onnan jött. Az a tyúk tényleg egy senki.
Kvari.gergo
2023. február 12. 21:47
Azzal meg egyet is lehet erteni amit mondott trump, de az hogy ő nyilatkozik egy ilyet az kicsit visszas... Egy emberileg 0 leny miert is szol le barkit is?
Lajoss
2023. február 12. 13:02
A pojáca a megfelelő szerepben..:)
Reszelő Aladár
2023. február 12. 10:26
Ha lipsi aktivista akkor egyből tehetséges is. Ha sok követője van, akkor tehet bármit, ugy intézik majd, hogy szeretni fogják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!