Kezdetét vette a Rammstein turnéja (VIDEÓ)

2023. május 23. 10:49

Júliusban Budapesten duplakoncertet adnak.

2023. május 23. 10:49
null

A Rockstation blog arról számolt be, hogy kezdetét vette a Rammstein 2023-as turnéja. A német hard rockot és az ipari metalt az elektronikus zenével is ötvöző formáció Budapestre is ellátogat:

 július 11-én és 12-én „robbantanak” majd Puskás Arénában.

A blog arra is kitért, hogy a zenekar a megszokottakhoz képest kicsit variált a dallistán, így két ritkán játszott szerzemény mellett a friss Giftig is bekerült a szettbe.

 

A Rockstation hozzátette hamarosan érkezik a Sehnsucht ünnepi újrakiadása, mely mellé a Du Hast kimondottan erre az alkalomra kreált vinyl-kislemeze is megjelenik.

A várható lejátszási listát és egy rajongói felvételt alább tekinthetik meg:

Rammlied, Links 2 3 4, Bestrafe Mich, Giftig, Sehnsucht, Mein Herz Brennt, Puppe, Zeit, Deutschland, Radio, Mein Teil, Du Hast, Sonne, Ohne Dich, Engel, Ausländer, Du riechst so gut, Pussy, Rammstein, Ich Will, Adieu.

***

 

Nyitókép: Rammstein Facebook-oldala

***

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. május 23. 13:26
Tud ez az énekes egészen mást is. https://www.youtube.com/watch?v=iR2IuOasSYU
Bell & Sebastian
2023. május 23. 11:50
Hogy konkrét legyek, a _Halleluja_ és az _Ach so gern_ aránylag ismeretlenek, pedig megérnek egy meghallgatást. Ha pedig valaki bírja a nyelvet hozzá, dupla élvezet egy árért. És a _Home, sweet home_ is kihagyhatatlan. Meg sok más...
peterk19
2023. május 23. 11:38
Ah Rammstein.. A banda amiröl Magyarorszagon minden proli azt gondolja, hogy nagyon kemeny nacionalista, antilibsi meg ilyesmi, es boldogan csapolnak ra, mondvan talan a nyugat meg sem esett meg el... Persze csak azert, mert nem ertik a nemet szöveget, amiböl kiderülne, hogy a valosagban egy ultrabalos zenekarrol van szo. Ja, meg legjobb amikor a Mann gegen mann cimü meglehetösen homoerotikus szamra headbangelnek a kopaszok xD
Bell & Sebastian
2023. május 23. 11:37
14 lemez + 3 Lindemann szóló Ezekből a Ritkaságok (1995), Nő és férfi (2019), Idő (2022) a három legjobb, amelyekből semmit nem játszanak, az elköszönést leszámítva. A zenéjük ízlés dolga, pontosabban a német kultúrkör ismerete nélkül kevésbé izgalmas, ám a felvételek hangmérnöki munkáit nehéz kritizálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!