Villámgyorsan felemésztett a tűz egy görögországi tábort (VIDEÓ)

2023. július 27. 21:44

Egy riport szerint 10-20 másodperc alatt haladt száz métert haladt a tűz.

2023. július 27. 21:44
A canadair drop water onto a wildfire near the city of Volos, central Greece, on July 27, 2023. Greek fire crews on July 27 scrambled to put out wildfires raging for two weeks around the country that left five dead before strong winds forecast for the day rekindle blazes.

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy újabb két ember halálát okozták, valamint farmokat és gyárakat pusztítottak el szerda este és éjjel Görögország középső területén a rendkívüli hőség miatt újra felcsapó lángok.

Ezt is ajánljuk a témában

A Görögországban pusztító erdőtüzek miatt már több tízezer embert kellett kitelepíteni.

A Deutsche Welle stábja Athéntól nyugatra forgatott volna egy sikeres tűzoltáson, viszont komoly nehézségekbe ütköztek, ugyanis oda tartva egy másik helyen is felcsaptak a lángok, és annak lettek tanúi, hogy

hogyan emésztettek fel a lángok egy 1953 óta működő, családi tulajdonú nyári tábort.

A tűzoltók helikopterekről oltva próbálták megfékezni a tüzet, úgy tűnt, hogy sikerrel is járnak, többször elültek a lángok. Később viszont egy lángfal emelkedett, ezt követően pillanatok alatt elterjedt a tűz, a riport szerint 10-20 másodperc alatt haladt száz métert.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: SAKIS MITROLIDIS / AFP

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2023. július 27. 22:03
Orbán miatt volt. Az akkugyárai...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!