Kate Winslet: Rohadtul megérte a #Metoo

2023. szeptember 19. 16:35

„A fiatal színésznők ma már, b*ssza meg, nem félnek!” – vélekedett a színésznő.

2023. szeptember 19. 16:35

Kate Winslet 9 éve dolgozik egy filmen, ami Lee Millerről, a modellből, majd Vogue-fotósból lett haditudósítóról szól – adta hírül a Vogue cikke alapján a WMN. Winslet a hangutómunka közben adott interjút, amelyben a film mellett arról is nagyon őszintén beszél, hogy még neki is meg kellett küzdenie a filmszakma előítéletességével. 

Winslet elismerte, hogy a #MeToo mozgalom hatalmat adott a színésznőknek. „Ó, Istenem! Ez a legjobb rész. A fiatal színésznők most – basszus – nem félnek. Ez annyira büszkévé tesz engem. És arra gondolok, hogy igen, az összes szarral való dobálózás, az összes küzdelem, a hangom évekig tartó  használata, gyakran ujjal mutogatva és kinevetve – leszarom! Mindez rohadtul megérte. Mert a kultúra olyan módon változik, amit a legmerészebb álmaimban sem tudtam volna elképzelni a húszas éveimben.”

Elmondta, hogy az, hogy fiatal színésznőként átvészelte a szakmát, „abszolút megkeményített, de az a dolog, amit mindennél jobban adott, az az volt, hogy mélyen megértettem, mit jelent olyan karaktert játszani, mint Lee Miller”.

Nyitókép: HENRY NICHOLLS / AFP

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2023. szeptember 20. 14:54
Nem a társadalomnak kellett megváltoznia, mert az régen is elítélte a szexuális zaklatást és a hatalommal való visszaélést, hanem a Hollywood-i producereknek, rendezőknek, színészeknek. A kettő nem ugyanaz.
Zokni
2023. szeptember 20. 06:49
Ha jól olvasom, itt minden elsőre hozzászóló a metoo-mozgalmat politizálásnak érti, és Orbán-ellenesnek. (Nyilván ezért vannak ellene…) Vigyázzon kedves Mandi, hogy mit hogy tálal, mert egy apró elírás, és a gravitáció miatt fognak majd acsarogni az olvasói. És egyes tagkönyves írói.
Zsolakomarom
2023. szeptember 19. 19:49
inkabb az interjut linkeld ide, minthogy kiragadsz belole vmit amit a guglival felreforditasz
1000Mester
2023. szeptember 19. 19:43
Mikor kurvák egymás közt ötletelnek! Na, ilyen ez a Winslet féle duma is, értéke csak a strichelők közt lehet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!