Az izraeli hadsereg kutyákat vet be a Hamász ellen (VIDEÓ)

2023. november 08. 16:52

A speciálisan kiképzett kutyák kiválóan képesek kiszimatolni a robbanóanyagokat, gyorsan megtalálják a bejáratokat, és ha kell, akkor szétmarcangolják a terroristákat.

2023. november 08. 16:52

A Mandiner beszámolt róla még októberben, hogy az izraeli védelmi miniszter szerint a Hamász elleni háború hogy fog zajlani. Akkor Joáv Gallant arról számolt be, hogy három fázisól fog állni a háború. Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő kedden beszélt arról, hogy a Gázai övezet teljes egészét az izraeli hadsereg már körbevette.

Szerinte Izrael célja a Hamász teljes kifüstölése a területről.

Az izraeli hadseregnek jelenleg a gázai alagútrendszer elpusztítása az egyik fő célja. A Daily Mail szerdán közzétett egy videót, amelyben azt mutatják be, hogy az izraeli csapatok harci kutyákat vetnek be a Hamász alagútjainak kiürítésére.

A felvételen az látszik, hogy az IDF katonái kutyát képeznek ki a terroristák kiűzésére

anélkül, hogy a csapatoknak a föld alá kellene menniük.

A The Sun pedig arról számolt be, hogy a birtokukba került felvételeken azt lehet látni, ahogy kiképzik a kutyákat. A gyakorlatok során bemutatták, ahogy egy kutya végigfut egy földalatti átjárón, majd szétmarcangol egy „álharcost”.

Nem véletlen, hogy az izraeli hadsereg speciálisan kiképzett katonai kutyákat alkalmaz,

hiszen kiválóan képesek kiszimatolni a robbanóanyagokat, gyorsan megtalálják a bejáratokat, és ha kell, akkor szétmarcangolják a terroristákat.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: HAZEM BADER / AFP

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Józsi6
2023. november 11. 06:31
De hát ezek német(juhász) náci kutyák ! Úgy tudtam eddig, hogy a zsidók írtóznak a náciktól.
Bitrex®
2023. november 08. 20:25
Malacokat, sertéseket kellene. Meg disznóvért permetezni, disznóhúst ledobni drónokról.
Tommaso
2023. november 08. 19:33
A körülmetélt kutyák sokkal okosabbak fitymás társaiknál, valamint a szaglásuk és nemzőképességük is fejlettebb. :-))
Tommaso
2023. november 08. 19:31
Vajon ki adna enni a kutyáknak, ha a FreeEurope által elképzelt világ megvalósulna? Hogy ki dobna nekik labdát, vagy freesbee-t már meg sem kérdem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!