Összecsapott a szélsőjobb és az antifa baloldal Angliában (VIDEÓ)

2024. január 28. 20:17

A felvételek tanúsága szerint pattanásig feszült a hangulat.

2024. január 28. 20:17

Óriási tömeg vonult utcára az angliai Birminghamtól északra fekvő Telfordban. A tüntetésen Tommy Robinson támogatói és az antifa baloldaliak néztek egymással farkasszemet.

A szélsőséges jobboldali csoport a központi pályaudvarról a Malinsgate-i Rendőrkapitányságra vonult. Megtekintettek egy gyermekek szexuális kizsákmányolásáról szóló dokumentumfilmet, miközben már az ellentüntetés is készülődött. A helyi rendőrség ugyan megnyugtatta az érintetteket, hogy igyekeznek korlátozni az esemény okozta rendbontást, a fokozott rendőri jelenlétre azonban szükség volt.

A rendőrség tájékoztatása szerint négy embert tartóztattak le, a Telford városközpontjában szervezett két tüntetés előtt.

Szeretnék köszönetet mondani a helyi lakosoknak, vállalkozásoknak és azoknak, akik ma a városközpontba látogattak, hogy türelmesek voltak, támogattak és megértettek bennünket.

– mondta Jamie Dunn felügyelő, a telfordi rendőrség parancsnoka.

Fotó: YouTube-képmentés

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 30. 06:48
Az antifa gyilkosait egy zsidó buzi mandineres cuckoldkonzi soha nem szélsőségezné le. Most se tette. Az tőlük csak a jobbereknek jàr. Automatikusan.
templar62
2024. január 29. 11:18
Rohadt kommunisták .
robag7
2024. január 29. 01:25
A britek nem a szépségükről híresek. De milyen érdekes, hogy ezek az antifák még kinézetre is gnómokra hajaznak.
Töki
2024. január 28. 22:32
Antifaszokat agyon kell ölni!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!