Megható pillanatok a BAFTA-gálán: Michale J. Fox felállát a kerekesszékéből, könnyekig meghatotta a közönséget (VIDEÓ)

2024. február 19. 15:27

A színésznél 29 éves korában diagnosztizáltak Parkinson-kórt.

2024. február 19. 15:27

Michael J. Foxot tapsviharral és ovációval ünnepelték a vasárnapi londoni BAFTA-díjátadón, miközben átadta az est legfőbb díját, a legjobb filmnek járó elismerést.

Mint ismert, Foxnál 1991-ben – 29 évesen – Parkinson-kórt diagnosztizáltak, így a színészt egy kísérő segítette fel kerekesszékével a színpadra – írta a Sky News.

A közönség felállva tisztelgett Fox előtt, aki követte a jelenlévők példáját, aki felállt a kerekesszékből, és a pulpitusba kapaszkodott, miközben bejelentette a jelölteket.

Michael J. Foxot olyan ikonikus filmekben láthattunk, mint a Vissza jövőbe, Az ifjú farkas ember vagy a Doc Hollywood.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cirbi
2024. február 19. 18:40
Főcímben: "felállát"
rasdi1
2024. február 19. 16:00
"...aki követte a jelenlévők példáját, aki felállt a kerekesszékből, és a pulpitusba kapaszkodott," T. Szerkesztőség! Nem tellik a költségvetésből egy olvasószerkesztőre, aki kihúzta volna a mondatból a második "aki"-t? Kérem, javítsák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!