Mi következik Oroszországban a terror után? – rendkívüli Mandiner Stratéga

2024. március 23. 18:58

Robert C. Castel és Bendarzsevszkij Anton mellett Nógrádi György, Somkuti Bálint és Horváth József elemzi a helyzetet.

2024. március 23. 18:58
null

Egy nappal a március 22-i moszkvai mészárlás után rendkívüli Stratégával jelentkezik lapunk.

Ismert: péntek este az Iszlám Államhoz kötődő fegyveresek – azóta kiderült, hogy mindannyain tadzsikisztáni származásúak – betörtek egy rendezvényközpontba, ahol tüzet nyitottak a Piknik nevű alternatív zenekar koncertjén megjelent több ezer emberre. Emellett bombát is robbantottak, aminek következtében az épület teteje még aznap este leomlott.

Ezt is ajánljuk a témában

A halálos áldozatok száma szombat délutánra 133 főre nőtt.

Az elkövetőket azóta elfogták, egyikük elmondása szerint Törökországból érkezett Moszkvába, és 500 000 rubelt kapott a bűncselekményért. 

„A véres, barbár terrorcselekmény kapcsán fordulok önökhöz, amelynek több tucat békés, ártatlan ember volt az áldozata. Honfitársaink, köztük gyerekek, tizenévesek, nők” – fogalmazott Putyin. Hozzátette, hogy Crocus City Hall kulturális központban elkövetett bűncselekmény minden elkövetője, szervezője és megrendelője el fogja nyerni büntetését.

Terroristáknak, gyilkosoknak, alantas embereknek, akiknek nincs nemzetiségük, és nem lehet irigylésre méltó sorsuk, rájuk a megtorlás és a feledés vár. Nekik nincs jövőjük.”

„Azonosítunk és meg fogunk büntetni mindenkit, aki a terroristák háta mögött áll, aki előkészítette ezt az atrocitást. Ez Oroszországra, népünkre mért csapás” – mondta Putyin. 

A 19 órakor kezdődő Mandiner-adást itt tudják figyelemmel követni:

 

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­ö­­­g­ö­­­s­ ­­l­­­á­­­n­­y­o­­­k­­­ ­v­­á­­­r­n­­­a­­­k­ ­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
KBA98
2024. március 24. 10:36
Mi lesz! Nagy baj lesz! Nagy csapások sorozata, mert ebben Z-nek nagy szerepe volt!
Vfefe
2024. március 24. 08:37
A szokasos ballibsi faszok itt tobzodnak, orulnek az artatlan civilek halalanak. Kitalalnak mindenfele elmeleteket es azokon rohogcselnek egymas kozott. Hat menjetek a jo kurva anyatokba, pedobuzi fereg banda.
..--..
2024. március 24. 08:25
-zsoltkom- "Mi következik Oroszországban a terror után?" Az orosz háborúpártiak igyekeznek kihasználni Ukrajna ellen a hangulatot... az Ukránok meg feltehetően könnyebben kapnak pénzt, fegyvert azoktól is, akik eddig nem, vagy keveset adtak. Magyarországon a Fidesz-média annyiszor mondogatja, hogy mindjárt és másodpercekre van a világ a 3. világháborútól, hogy ez szinte felér a háború kívánásával. Háborúra érzékenyít a Fidesz... csak tippelem, hamarosan megint csinálnak egy kis toborzást, dicsérik a szép katona életet az iskoláskorúaknak... ahogy ez eddig is volt. És tényleg lesz lőtér (ígérték-tervezték) az iskolák udvarának végébe. Csodálom, hogy a magyar keresztény egyházak az éves Fidesz-pénz fejébe nem agitálnak keresztes háborút Mo. háborús felkészüléséért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!