Később jön Pestre a Fal

2010. augusztus 23. 12:35

Logisztikai nehézségekre hivatkozva jövő április helyett csak júniusban láthatja Magyarország a legendás Falat Roger Waters előadásában.

2010. augusztus 23. 12:35

A korábbi jövő április időpont helyett végül 2011. június 22-re fixálta le Budapesti fellépését Roger Waters. A Papp László Sportarénában megrendezett koncerten Waters a Pink Floyd The Wall című albumának anyagát fogja játszani.

A koncertet szervező Live Nation tájékoztatása alapján az időpont módosítására bizonyos - azóta rendeződött - logisztikai problémák miatt került sor. A The Wallt eddig mindössze 31 alkalommal állították színpadra.

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elio
2010. augusztus 24. 12:02
A rollingstone szerint előbb Gilmourt nem érdekelte a Fal-turné, bár Waters invitálta, aztán - hogy rávegye Waterst arra, hogy elénekeljenek egy kettejük viszonyára hajazó dalt egy fund-raising rendezvényen, felajánlotta, hogy a Fal-turné egyik koncertjén beszáll a Comfortably Numb számnál (hol máshol, hamár, ugye :) ). Ebben meg is egyeztek. http://www.rollingstone.com/music/news/17386/181370
gyuszika
2010. augusztus 23. 18:11
Kár, hogy csak Roger Waters jön és nem az egész Pink Floyd. Van régi videó felvételem, amikor még az egész zenekar adta elő, és olyan is amikor csak Waters zenészeivel és meghívott vendégekkel. Szerintem csak az az igazi amikor az egész zenekar játssza el, bár azt is tudom őket újra összehozni a világ 8. csodája lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!