Abigél, újratöltve

2010. október 06. 15:06

Mozifilm készül Szabó Magda népszerű ifjúsági regényéből. Az Abigélt Horváth Csaba, az Európa Expressz című 1998-as akciófilm író-rendezője álmodja vászonra.

2010. október 06. 15:06

Horváth Csaba lesz a producere Abigél-filmnek, valamint a forgatókönyvet is ő írja Barnóczky Ákossal, a Szőke kóla rendezőjével együtt. A feldolgozást Bánfalvy Ágnes színésznő rendezi. Bánfalvy szerepelt a regény 1978-as tévéfilmsorozat-változatában: ott Torma Piroskát, Vitay Georgina osztálytársát formálta meg, valamint rendezett már színdarabot is. A szereplőket még keresik az alkotók.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
El Topo
2010. október 07. 09:33
Az Európa Expresszt láttam, valami félreértés miatt.:D Nagyon komoly!
Ricochet
2010. október 07. 02:29
Európa Expressz vs. Abigél?! Érdekes. Amúgy, a 78-as sorozat, ha jól emlékszem 4. részében egy állomáson készült egy felvétel, amikor a diáklányok vonaton utaznak valahova. Nekem rém ismerős volt az egész, ahol ezt a sorozatot forgatták, aztán egy idő után kimalmoztam, hogy ez bizony Vác, ami tőlünk kb. 8-9 km-re van. Na, amikor az inkriminált jelenetben jönnek ki a kislányok az állomás épületből, elhaladnak egy csapat várakozó, lézengő ember mellett. El sem hiszitek, beszarás, de annyira nem foglalkoztak azzal a sorozat készítői, hogy mi van a háttérben, hogy akkori nagy lobonc hajjal, Trapper farmerban, kis neszeszerrel, műanyag pólóban és szandálban ácsorognak ott a férfiak! Olyan az egész, mintha valami időcsapdába került volna a lányok osztálya és besétál 1978-ba, a váci állomásra!!! A színésznők csak menetelnek, de a pacákokon látszik, hogy meg vannak illetődve: ki sem zavarták őket a felvételről!!! Érdemes megnéznetek, ha valakinek meg van a sorozat. A karórás törökök legendák az Egri csillagokban, de a katonai bakancsosok nem! Itt meg...
magnamater
2010. október 06. 17:46
Óvatosak a magyar filmesek: ami már siker volt egyszer, azzal próbálkoznak, azzal nem lehet nagyot bukni, legalább közepesre sikerűlni fog- Nem hinném, hogy ne lenne fantáziájuk, -nyilván a pénzt nem merik kockáztatni a vállalkozók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!