Bud Spencer a Bookline-listán

2010. december 07. 11:18

Frei Tamás A megmentő című regénye vezeti a Bookline havi sikerlistáját. Bud Spencer önéletrajzi kötete, a Különben dühbe jövök mindössze 10 nap alatt felverekedte magát a Top10 hetedik helyére.

2010. december 07. 11:18

Ezidáig legyőzhetetlen Frei Tamás regénye és Ken Follett A titánok bukása című könyve a Bookline-toplistán. A Julia Roberts-film alapjául szolgáló Ízek, imák szerelmeken kívül csupa újdonság került a legjobban fogyó tíz könyv közé.

Leslie L. Lawrence A teaültetvény című duplakötete három hét alatt kúszott fel az ötödik helyre, de a True Blood könyvszéria 9. kötete, a Vörös telihold is bekerült a tíz legnépszerűbb könyv közé. Bud Spencer színészlegenda önéletrajzi kötete, a Különben dühbe jövök mindössze 10 nap alatt a hetedik helyre lépett elő.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2010. december 15. 15:20
Nagy arc. A könyv melléklete nyilván zacskós hagymásbab,a maggitól.
curi gori
2010. december 15. 09:43
Bud Spencer önéletrajzi könyve egyszerűen borzalmas. Akárki jobbat és érdekesebbet írt volna... Csapong az időben, ismétli önmagát (sokszor!), unalmas, kínszenvedés olvasni (azért megtettem). Ezt a könyvet maximum egy olasz szakmabeli értékelheti, ő is csak a nosztalgiázás miatt. Rengeteg - számunkra ismeretlen - színész nevet és filmet említ (tényleg csak 1-2 mondat erejéig), nincsenek benne színes, vicces és érdekes sztorik az életéről, a forgatásokról... Még ha le is ír egy sztorit, olyan unalmasan teszi, hogy mosolyra sem szalad a szám... Miután elolvastam azt éreztem, hogy tudom, hogy nagy ember (és le a kalappal a sportoló múltja és a filmjei előtt) és sokat látott-tapasztalt, stb. stb., de az én (sz*r és az övéhez képest semmi kis) életem sokkal színesebb és érdekesebb. Nyilván nem így van, de nem tudta átadni, holott ezt (is) vártam volna a könyvtől és tőle.
P.A.
2010. december 07. 16:31
Nagyon nyomják a könyvet, minden ezzel van tele. Kritikát egy betűt sem olvastam róla. Pedig lenne mit kritizálni...
vendée
2010. december 07. 12:39
Csak én vagyok figyelmetlen, vagy a listán valóban nem tüntetik fel az eladott példányszámot? Ami azért talán nem mindegy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!