Wenders rászokott a 3D-re

2011. február 10. 10:42

Wim Wenders filmrendező szerint a jövőben a háromdimenziós technika elsősorban a dokumentumfilmek körében válhat új normává. Wenders első 3D-ben forgatott filmje a 2009-ben elhunyt koreográfus, Pina Bausch életéről szól.

2011. február 10. 10:42

Wim Wenders filmrendező elmondta: „Úgy vélem, a nem is olyan távoli jövőben a háromdimenziós technika elsősorban a dokumentumfilmek körében válhat új normává”. Vasárnap lesz a Berlini Filmfesztiválon Wenders első 3D-ben forgatott filmjének bemutatója, amellyel a 2009-ben elhunyt legendás táncos-koreográfus, Pina Bausch életéről szól.

„Megmutatni akarom Pina Bausch darabjait, nem pedig elmondani, hogy miről szólnak. Ezt maga a koreográfus is megtagadta még életében, így én sem tehettem meg” - fejtette ki. „Jelen pillanatban el sem tudom képzelni, hogyan tudnék leszokni róla” - jegyezte meg Wenders viccesen a 3D-technikáról szólva.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2011. február 10. 18:46
Szinte látom, hány zöldfülű torrenthuszár fogja döbbent arccal fogadni a kortárs táncjeleneteket miután gondolkodás nélkül letöltötték a Pina 3D c. filmet. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!