Horváth Ádám az Operaház élén

2011. június 01. 13:37

Réthelyi Miklós 2011. június elsejei hatállyal Horváth Ádámot nevezte ki a Magyar Állami Operaház főigazgatójává. A megbízás öt évre szól.

2011. június 01. 13:37

A nemzeti erőforrás miniszter 2011. június elsejei hatállyal Horváth Ádámot nevezte ki a Magyar Állami Operaház főigazgatójává. A megbízás öt évre szól. Horváth 2010. szeptember elseje óta miniszteri biztosként felelt az Operaház működéséért. Öten pályáztak a posztra, közülük a pályázatokat elbíráló kilencfős szakmai bizottság, döntő többséggel Horváth Ádámot javasolta az intézmény élére.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mecseri
2011. június 02. 07:38
Legfrissebb: "a főnök családjának a barátja" közbelépett, mégsem Horváth a főigazgató egyelőre... Tényleg olyan, mint az opera: a főhős még azután is énekel, hogy leszúrták a szünet előtt...
huttinger
2011. június 01. 23:38
""""Csak azt tudom mondani, hogy a jobboldali egyetemes értékrend és kultúra még a korábbi, nem jobboldali kormányzású időszakban is jobban tudott érvényesülni - fogalmazott Eperjes Károly, majd hozzáfűzte: Ébresztő! Ébredjetek, hiszékeny emberek, mert röhögnek rajtunk!""""
marci7
2011. június 01. 23:30
Bál van. Az operaházban minden este bál van. Mindenesetre bál van :)
mélyszittya
2011. június 01. 23:06
Gyűlnek a sztorik. Csak a mai termésből: Cser-Palkovits nekiesik Tarlósnak, Réthelyi emberét nem engedi kinevezni Orbán az Operaház élére, Fellegi emberét elzavarják a fidesznyikek a Kopint-Datorg éléről. És akkor még nem beszéltünk szegény Eperjes kálváriájáról, vagy Pokorni és a művelődési nagyasszony antirománcáról, Tarlós és a XI. kerület Zöld pardon-afférjáról és ugyancsak a polgármester, valamint a II. kerület hurokvillamos párbajáról. Újpesten is áll a bál a városházán - persze fidesz-kebleken belül. Ha nincs ellenség, a sajátjukat aprítják - ahogyan az kódolva volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!